anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sal, in aprilie dupa ce am picat traseul si am platit taxa de reinscriere, instructorul m-a sunat doar o data(a vazut ca nu raspund, n-aveam chef), credeti ca se supara daca il voi suna? laughing laughing laughing

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu cred ca se va supara, mai ales avand in vedere ca va mai trebui sa faci cel putin 6 ore de conducere pana la data cand esti reprogramata si sa ai adeverinta pentru aceasta la dosar.

| Dvi2002 a răspuns (pentru Ioandelasal):

Sunt baiat...

Un baiat a zis ca in taxa e inclus 2, 3 sedinte

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru Dvi2002):

Nu este adevarat, in taxa platita nu sunt incluse orele suplimentare obligatorii dupa ce ai cazut la proba practica, nu toti cad.
Si scuze pentru raspunsul ca pentru o fata, cred am am adaugat litera "a" la "reprogramata" fara sa-mi dau seama. De altfel este uneori greu sa ghicesti sexul utilizatorului.

Imi trebuie neaparat adeverinta? Fac 2 sedinte si ma inscriu

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru Dvi2002):

Da, adeverinta este obligatorie, fara aceasta nu vei fi primita la proba practica, conform Ordinului MAI nr.268/2010, privind examinarea pentru obtinerea permisului de conducere, cu md. si compl. ulterioare, citez:
"Art. 12. - (1) Calificativul «admis» la proba teoretică permite susţinerea probei practice în perioada de valabilitate a cursului de pregătire teoretică şi practică prevăzută la art. 36 din Regulamentul de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1.391/2006, cu modificările şi completările ulterioare.
  (3) Candidaţii declaraţi «respins» la proba practică pot fi programaţi pentru susţinerea unei noi probe după o perioadă de cel puţin 15 zile, cu achitarea taxei de examinare şi prezentarea dovezii care atestă efectuarea a cel puţin 6 ore suplimentare de pregătire practică într-o şcoală de conducători auto autorizată. Modelul dovezii este prevăzut în anexa nr. 9."

| darrio2007 a răspuns:

Nu i-ai raspuns ca nu aveai chef. Ok. Dar al cui este interesul, al lui sau al tau? Se pare ca iei cam in gluma problema asta.
Nu cred ca s-ar supara dar cand te-a sunat trebuia sa-i raspunzi.