Nu cred ca se va supara, mai ales avand in vedere ca va mai trebui sa faci cel putin 6 ore de conducere pana la data cand esti reprogramata si sa ai adeverinta pentru aceasta la dosar.
Nu este adevarat, in taxa platita nu sunt incluse orele suplimentare obligatorii dupa ce ai cazut la proba practica, nu toti cad.
Si scuze pentru raspunsul ca pentru o fata, cred am am adaugat litera "a" la "reprogramata" fara sa-mi dau seama. De altfel este uneori greu sa ghicesti sexul utilizatorului.
Imi trebuie neaparat adeverinta? Fac 2 sedinte si ma inscriu
Da, adeverinta este obligatorie, fara aceasta nu vei fi primita la proba practica, conform Ordinului MAI nr.268/2010, privind examinarea pentru obtinerea permisului de conducere, cu md. si compl. ulterioare, citez:
"Art. 12. - (1) Calificativul «admis» la proba teoretică permite susţinerea probei practice în perioada de valabilitate a cursului de pregătire teoretică şi practică prevăzută la art. 36 din Regulamentul de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1.391/2006, cu modificările şi completările ulterioare.
(3) Candidaţii declaraţi «respins» la proba practică pot fi programaţi pentru susţinerea unei noi probe după o perioadă de cel puţin 15 zile, cu achitarea taxei de examinare şi prezentarea dovezii care atestă efectuarea a cel puţin 6 ore suplimentare de pregătire practică într-o şcoală de conducători auto autorizată. Modelul dovezii este prevăzut în anexa nr. 9."
Nu i-ai raspuns ca nu aveai chef. Ok. Dar al cui este interesul, al lui sau al tau? Se pare ca iei cam in gluma problema asta.
Nu cred ca s-ar supara dar cand te-a sunat trebuia sa-i raspunzi.