| AdkVodka a întrebat:

Sallut TPU. Am un vecin pe scara care ma tot bate la cap sa dau muzica mai incet. Eu ascult muzica mai tare intre 6 si 9. Nu dau muzica intre 14:00 si 16:00 si nici intre 22:00 si 06:00 si m-a amenintat ca vine cu politia. Poate sa-mi faca ceva?

8 răspunsuri:
| HarMonyy a răspuns:

Buna! Eventual doar sa iti dea o amenda pentru deranjarea linistii publice, in rest nu te poate baga la puscarielaughing baftakiss

| anonymous09 a răspuns:

Nu cred ca va fi o problema ca tu sa dai muzica mai incet. totusi, vina este a ta, chiar daca nu dai muzica tare in orele de somn ale oamenilor. ai si tu putin obraz si respecta-i pe vecinii tai.

| KillingIsMyHobby a răspuns:

N-ai auzit de căști?

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Hah...
Pai il poti ameninta si tu in acelasi fel pentru ca te bate la cap si ca te ameninta cu politia laughing
Daca aveti un program al blocului ii poti arata individului ca asculti muzica la orele permise.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, poate sa te amendeze, pentru conturbarea linistii publice, conform L.61/1991, republicata in 2011, citez:
"25) tulburarea, fãrã drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigãte sau larmã;"
Poate sa fie la orice ora, asa ca da muzica mai incet sau asculta la casti. Numai bine!

| AdkVodka explică (pentru BeyondTheDarkSun):

Da exista un astfel de regulament si mi-a zis de multe ori ca intre 14:00 si 16:00 si 22:00 si 06:00 sa nu dau muzica. Ei intre orele astea nu dau muzica. Eu ascult muzica intre orele 17:00 si 18:00 cam asa intr-adevar exagerez dar si el in trecut facea la fel. Si dc imi poate da amenda ca eu nu dau intre orele astea

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru AdkVodka):

Frate..eu am in blocul asta numai bosorogi artagosi dar niciodata nu mi-au zis nimic.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sigur ca da, vei primi o amenda daca muzica se aude in afara apartamentului tau. Ai voie sa asculti muzica doar atat de tare incat vecinii tai sa nu o auda din casele lor.