anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salu! Am 22 ani deci daca o persoana mai ales seara vine la tine fara motiv si incearca sa te loveasca si eu normal ca trebuie sa ma apar dar sa si dau nu te poti apara fara sa dai, si acea persoana m-a lovit de 2 ori in fata si dupa eu i-am dat una in gura si a cazut lesinat pe jos, acea persoana s-a dus la sectie ca am agresat-o se poate intampla ceva avand in vedere ca nu are dovezi si de fapt a fost invers adica el a venit la mine sa dea cu pumnul?

9 răspunsuri:
| ALGator a răspuns:

Ar trebui să depui tu plîngere împotriva lui cu o mențiune că a trebuit să te aperi.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Totul depinde de faptul daca poti proba ceea ce ai spus sau celalalt poate proba ca nu a fost asa.
In prima situatie ar fi un caz clar de legitima aparare si nu ai pati nimic.
In a doua situatie ai putea avea dosar penal pentru infractiunea de lovire sau alte violente.
Daca nici unul nu poate dovedi afirmatiile atunci dosarul va fi clasat.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ba te poti apara fara sa dai. Iti dai seama ca putea sa crape boul si sa iti petreci tineretea in bulau din cauza lui? Daca te ataca unul il lovesti la stomac/alte parti moi astfel incit sa nu crape draq, preferabil sa il imobilizezi fara prea multe lovituri. Sau fugi, daca nu e posibil.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si tu ai dovezi? ca daca nu e fix acelasi lucru. Conteaza cine vine cu primul martor sau cu prima dovada

| alexboss2020 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Oricum e perfect sanataos nu a patit nimic, pana la urma fiecare si-a vazut de treaba lui!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru alexboss2020):

Cazut lesinat pe jos, perfect sanatos acum, comotie cerebrala si deces peste cateva luni => lovituri cauzatoare de moarte, un pic de bulau.

El a venit la mine mai intai dupa 2 min s-a ridicat si si-a cerut scuze fiindca era putin beat! Appi nu stiu cum a plecat acasa ca mergea stanga dreapta

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru alexboss2020):

Cu atit mai rau. Habar nu ai ce usor poti sa omori un cretin beat fara sa vrei. Eh, las' ca poate mai ia vreo 4-5 batai si daca e sa crape nu o sa se stie care a fost ala de l-a casapit...

Cred ca nu era ametit de la pumn ci de la 1l de bere laughing)! Este pentru prima oara cand am intalnit pe un betiv sa se ia de mine