Logic ca a fost vina lui pentru ca nu s-a asigurat.
Daca era un om sau un copil si facea la fel, a ui era vina?
Sunt 3 reguli simple, si anume SOC, Iar inainte de a pleca te asiguri si semnalizezi.
Bicicleta tot vehicul e, ai dreptul sa o parchezi acolo in concluzie e vina lui.
A fost vina ta, nu a lui, ca ti-ai pus bicicleta taman in spatele unei masini.
Soferul poate pretinde ca nu a vazut-o si nici Politia nu are ce-i face.
Am uitat sa precizez ca avea spațiu sa meargă și în față(300 metrii) și în stânga(50 metrii) și în dreapta(100-150) distante aproximative.
Se vede ca nu esti sofer si nu cunosti legile de circulatie!
Un sofer poate afirma ca nu a vazut ce era in spatele masinii si Politia il va crede, fiindca nu-i responsabil soferul, de ce-i vine din spate.
Vina este in totalitate a ta, atat avreme cat ai avut mult spatiu in jur, dar ai preferat sa o rezemi de masina aluia.
Nu am rezemat-o deloc, și am făcut test acasă cu masina fratelui meu sa vad dacă se vedea sau nu bicicleta în momentul ala, în oglinzi, și s-a văzut.
Cui ii pasa, daca tu ai facut teste si ai vazut-o sau nu, daca el va declara ca nu a vazut-o?
Apoi, dupa cum am mai spus, un sofer este responsabil de ce-i vine din fata sau lateral, nu din spate.
Sa te vad cum il dai in judecata, pe ce considerente si acuzatii ii aduci. Mult noroc!
Gasit vinovat de tine probabil, ca nu l-ai dat tu in judecata, platind cat 10 biciclete o asemenea cheltuiala.
Eu zic sa uiti de incidentul asta si pe viitor sa faci lucrurile corect, ca sa nu mai suferi dupa pierderea lucrurilor.