| gigelmqrcel69 a întrebat:

Salut! Am 13 ani și am dat comanda de niste petarde, acelea fiind "Corsar cu un foc", acestea au gramaj mic, este șansa sa vina poliția la ușă? și dacă da, care sunt consecințele?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Tot ce se poate.
Cea mai grava pentru tine este ca parintii sa iti traga o mama de bataie, deoarece vor fi amendati de politie ca n-au avut grija sa nu faci tampenii si amenda este destul de mare.

9 răspunsuri:
| MihaiSurdu a răspuns:

Frate de unde ai dat comanda? Plus ca nu are cum sa vina politia. Deoarece curierul nu stie ce se afla in colet si nu se verifica la vama sau ceva. Stai linistit.

| Violleta2022 a răspuns:

Da, sunt sanse, fiindca acele site-rui sunt urmaritede Politie si evidnet se stie la ce adrese sunt trimise.

| gigelmqrcel69 explică (pentru MihaiSurdu):

Am dat-o de pe eMag comanda

| gigelmqrcel69 explică (pentru MihaiSurdu):

De pe eMag am dat-o

| gigelmqrcel69 explică (pentru gigelmqrcel69):

Am scris dublu, opsies

| gigelmqrcel69 explică (pentru Ioandelasal):

Mersi mult! și mai am o întrebare, pot sa scap doar cu un avertisment?

| ReddY25 a răspuns:

Stați cuminți

| MihaiSurdu a răspuns (pentru gigelmqrcel69):

Bro, nu patesti nimic. Doar iti vine un colet si gata. Nu te mai panica. Dar dată viitoare mai bine iei de pe un site legal. Cum ar fi artificii shop. Acolo nu are cum sa vina poliția deoarece sunt autorizati di vand doar legale

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru gigelmqrcel69):

Minorii sub 14 ani nu raspund penal si nici contraventional.
Avertismentul este o sanctiune contraventionala, asa ca nu ti se poate aplica de politie.
In schimb, asa cum ti-am spus in primul raspuns, poti fi sanctionat de parintii tai.