| Fintoiu_Alberto_1997 a întrebat:

Salut! Am făcut plata pașaportului prin Ghișeul și la prenume nu am pus cratimă (Ionuț Cătălin), dar în cartea de identitate am cratimă (Ionuț-Cătălin), credeți că e vreo problemă?

Răspuns Câştigător
| Holiday a răspuns:

Nu e nici o problema. Tu oricum te duci cu codul ala pe care ti l-au dat pe mail, si oricum in principiu nu ti-l cer nici pe ala. E doar unul acolo caruia ii spui ora la care ai programare si te indruma catre ghiseul unde ai treaba. Pasaportul ti-l face in concordanta cu CI/certif nastere, dupa caz, nu dupa chitanta aia.

10 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

O să pune ei, automat și pe pașaport, cratima apărută pe c.i. și pe care probabil n-o ai pe certificatul de naștere. Deci no-problem

| Fintoiu_Alberto_1997 explică (pentru sierra1):

O am în certificatul de naștere, dar ma gândesc dacă nu e concordanta între buletin și dovada plății...

| Fintoiu_Alberto_1997 explică (pentru Fintoiu_Alberto_1997):

Doar în dovada plății nu am pus-o

| sierra1 a răspuns (pentru Fintoiu_Alberto_1997):

Ei o pun

Bula
| Bula a răspuns:

Pe TOATE actele de identitate si inscrisuri oficiale trebuie sa fie scris numele EXACT ca in certificatul de nastere!
Exceptii sunt doar cazurile de schimbare a numelui.
Fiind eroare materiala, ai dreptul sa ceri oricand repararea erorii din partea institutiei care a gresit, pe cheltuiala ei (pe tine nu te costa nimic).

| goguPatent a răspuns:

Nu are legătură. Ai dovadă că ai platit, e suficient

| Holiday a răspuns (pentru Bula):

E vorba de DOVADA PLATII PASAPORTULUI, nu de pasaportul in sine. Ce naiba o fi asa dev greu de inteles?!

Bula
| Bula a răspuns (pentru Holiday):

Depinde de politaiul de la ghiseu.
Multi nici nu citesc complet numele, verifica doar daca "seamana". big grin

| Holiday a răspuns (pentru Bula):

"Depinde de politaiul de la ghiseu."

Politaiul ia datele din CI/Certif nastere, dupa caz. Nicidecum dupa chitanta de achitare a taxei de pasaport.

Bula
| Bula a răspuns (pentru Holiday):

Datele (teoretic) trebuie sa coincida.