Daca este vorba de categoria B (pentru autoturisme) poti incepe scoala de conducere de la 17 ani si 9 luni.
Examinarea pentru obtinerea permisului de conducere se poate sustine abia dupa implinirea varstei de 18 ani.
Poti face scoala de conducere acum si sustine examinarea doar pentru categoriile AM, A1 si B1.
Scoala de soferi o poti incepe cu trei luni inaintea implinirii varstei de 18 ani. Examenul pentru carnetul de conducere il poti sustine la 18 ani impliniti. Mult succes!
Nu iti recomand sa te grabesti asa tare, si eu m-am grabit si nu am rezolvat nimic Am facut scoala la 18 fara 3 luni, in martie, si nici pana acum nu am reusit sa dau traseul, fiindca te programeaza dupa 3 luni, cel putin in 80% dintre judete.
Paaai si daca te programezi cu 6 luni inainte? Dar totusi cred ca e la noroc... cred ca ai avut ghinion sa stai 3 luni in +
Asta se intampla in toate judetele, in Vaslui sunt programari pentru prima luna din 2018, deci atat de rau s-a ajuns. Nu prea ai ce sa faci, decat sa astepti. Dezavantajul daca faci scoala la fara 3 luni este ca atunci cand ai sa dai examenul, la 18 ani si cateva luni ai sa uiti totul, si automat trebuie sa mai cumperi ore de conducere. Nu ai cum sa te programezi inainte, programarea se face in momentul in care esti declarat admis la sala. Nu te grabi, recomandarea mea. si eu eram nerabdator sa conduc, dar nu am rezolvat nimic.