| Kidosibiu a întrebat:

Am inselat un tip din buzau cu 4000 de lei, a depus reclamatie pt înşelăciune. A ramas ca daca depun banii inapoi isi retrage plangerea. Azi am depus banii inapoi acelui om si a spus ca ma pacalit ca nu isi retrage plangerea, ce pot face acum? Sau ce se poate intampla! Multumesc!

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

La intrebarea cealalta ti-am spus ca impacarea inlatura raspunderea penala.
Incearca sa te impaci cu respectivul, vezi ce pretentii are pentru impacare.
Daca nu te impaci si nu renunta la plangerea penala vei avea dosar penal si depinde de Parchet daca te trimite in judecata sau claseaza dosarul.
Daca se ajunge la judecata poti fi condamnat dar cred ca va fi, in cel mai rau caz, o pedeapsa cu amanarea sau suspendarea executarii pedepsei.

| Kidosibiu explică (pentru Ioandelasal):

Uite azi i-am dat banii inapoi, si nu isi retrage plangerea domnul respectiv! Am sa ma intalnesc maine cu un avocat, mi-a cerut numarul la dosar si mai multe chestii si am sa ma intalnesc cu el, crezi ca se v-a rezolva ceva cu el?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru Kidosibiu):

N-am de unde sti ce va rezolva avocatul.

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

O sa iti angajezi un avocat si o sa vezi ce se va intampla. nici eu nu mi as fi retras plangerea, totusi 4000 lei e o suma maricica, meriti o pedeapsa legala pentru treaba asta.

| Kidosibiu explică (pentru Outlawz):

N-am nevoie de raspunsurile tale big grin mersi de incurajarea acordata, nu trebuie sa tragi caracterizarea dintr-o poza, e aiurea. Cine nu crezi ca poate dupa fizic si poze, ala sa stii ca e smecher si poatewinking!

Răspuns utilizator avertizat