Din cate stiu au fost declarate neconstitutionale doar cateva contraventii (art.65, lit.s-t), dar printre acestea nu se regaseste si cea privind parasirea domiciliului.
In orice caz, daca ai depasit perioada de 15 zile, nu mai are rost sa faci plangere contraventionala, va fi respinsa ca tardiva.
Nu cred ca se mai poate anula.Era normal sa fie anulate prin hotărâre de guvern dar cui ii pasa de noi.Cel mai bine trebuie sa discuți cu un avocat.un prieten ca sa nu plătești si consultatia
Chiar daca au fost neconstitutionala tot prin contestare la tribunal de anulează.Nu inteleg de ce nu a facut contestația imediat.de ce suntem asa de lasatiri. Ăstia nu ne scutesc de nimic daca noi nu ne implicam. Dreptatea e pe bani.Nu e cinstit sa plătești in timp ce altii au anulat amenzile.Trebuie vazut la tribunal ce zic
Te ai trezit si tu dupa 2 ani?
Pai trebuia sa contesti atunci. De acum nu ai ce face decat sa platesti sau vei fi executat silit la un moment dat.
Am 100 de milioane la primarie sa ma execute cu un glont in cap ca nu am nici telefon pe numele meu
UnchiulRamiz întreabă: