Sigur e o idee buna sa mergi la ITM si politie, la ITM pentru ca sigur sunt multe nereguli in acel cazino si daca intuiesc bine patronul/patroana nu e la la prima astfel de practica, adica va ia din bani nejustificat! Si la politie pentru a iti putea recupera banii pe care i-ai dat.
Eu nu dadeam niciun ban ma duceam direct la politie si depuneam o sesizare la ITM, si ii lasam pe acestia sa se ocupe.
Rezolvi ceva doar daca sunt dovezi ca administratorul a mintit si te-a inselat. Daca nu sunt dovezi nu rezolvi nimic.
Pai nu a vrut sa imi arate unde si cand am iesit lipsa, ales cat. Astazi intrebai de ce a cerut 10 milioane in loc de 7 cat zisese ea ca am iesit lispa si imi raspunde: "De unde sti cati bani au iesit lipsa, i-ai furat de sti?" Tot ea zicandu-mi despre aceasta suma.
Daca ti-a dat chitanta despre cei 1000 lei, atunci ai putea face reclamatie, dar ai avea mici sanse.
Daca n-ai nici dovada platii acelei sume, atunci... n-ai nici o sansa sa-ti recuperezi acei bani.
PS.
Tu ao fost prostul ca ai platit, fara nici o dovada de responsabilitate.
Se pot cere camerele nu e o problema
Poti face plangere in ambele parti. Ei vor analiza actele si imaginile. Poti recupera banii. Insa daca politia nu se grabeste (ca de obicei), va dura.