Sigur e o idee buna sa mergi la ITM si politie, la ITM pentru ca sigur sunt multe nereguli in acel cazino si daca intuiesc bine patronul/patroana nu e la la prima astfel de practica, adica va ia din bani nejustificat! Si la politie pentru a iti putea recupera banii pe care i-ai dat.
Eu nu dadeam niciun ban ma duceam direct la politie si depuneam o sesizare la ITM, si ii lasam pe acestia sa se ocupe.
Poti face plangere in ambele parti. Ei vor analiza actele si imaginile. Poti recupera banii. Insa daca politia nu se grabeste (ca de obicei), va dura.
Rezolvi ceva doar daca sunt dovezi ca administratorul a mintit si te-a inselat. Daca nu sunt dovezi nu rezolvi nimic.
Daca ti-a dat chitanta despre cei 1000 lei, atunci ai putea face reclamatie, dar ai avea mici sanse.
Daca n-ai nici dovada platii acelei sume, atunci... n-ai nici o sansa sa-ti recuperezi acei bani.
PS.
Tu ao fost prostul ca ai platit, fara nici o dovada de responsabilitate.
Pai nu a vrut sa imi arate unde si cand am iesit lipsa, ales cat. Astazi intrebai de ce a cerut 10 milioane in loc de 7 cat zisese ea ca am iesit lispa si imi raspunde: "De unde sti cati bani au iesit lipsa, i-ai furat de sti?" Tot ea zicandu-mi despre aceasta suma.