| illusion a întrebat:

Am o nelamurire si sper sa ma puteti ajuta. Daca eu mi-am facut asigurarea la masina pe 22 iunie, pe 24 iunie pot benificia de asigurare in cazul unui accident unde eu sunt vinovata? Tin sa spun ca asigurarea este facuta la Asirom

7 răspunsuri:
| akka4 a răspuns:

Incepand din ziua in care ai facut asigurarea (22) beneficiezi de eawinking chiar si in ziua de 22 daca loveai masina, asigurarea este valabilawinking

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

De regula asigurarea intra in vigoare incepand cu a doua zi dupa ce este incheiata, daca nu s-a prevazut un alt termen (de exemplu cand ai o asigurare care expira, sa zicem, la mai multe zile dupa data incheierii uneia noi). Numai bine!

| caractere a răspuns:

Pe polita ai valabilitatea DE LA - PANA LA, indiferent de data la care-a fost incheiata polita de asigurare.
In cazul tau, daca pe polita apare data de valabilitate DE LA 22, 23 sau 24 iunie, poti eneficia de asigurare, evident.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru Ioandelasal):

Am uitat sa-ti raspund expres ca asigurarea este in regula pe ziua de 24 si acopera pagubele cauzate prin accident.

| nutepriveste21 a răspuns:

Asigurarea este valabila in intervalul mentionat pe ea( valabil de la...pana la...inclusiv).

| onasis1961 a răspuns:

Pentru acoperirea daunelor în cazul unui accident din vina ta, asigurarea îşi face efectul a doua zi de la data emiterii! În prima zi are rolul de a te scutii de amendă! Aşa toţi am face asigurare numai în momentul unui accident din vina noastră!

| urgentr a răspuns:

Asigurarea este valabila incepand din ziua respectiva.Deci daca ti-ai facut-o din 22 iunie e valabila de atunci, inclusiv in 24 pana in data expirarii. Sper ca ti-am fost de folos si ps mersi ca m-ai ajutat si tu pe mine happy