| Bloock a întrebat:

Salut, am primit aseară o amenda auto(eu având aproape un an experienta și domeniul la parintii mei) eu conducând masina tatălui meu cu care ma plimbam. Iar la nume pe amenda nu e numele meu complet "X X-X" Scrie asa: "X X-nunele tatălui meu" este valabila amenda, dacă merg la judecata câștig nefiind scris tot numele meu?

15 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Plateste amenda si lasa judecata. Masina e pe numele tatalui tau dar tu conduceai, nu el.

| Bloock explică (pentru darrio2007):

Amenda oricum o plătesc, dar nu e numele meu complet, adică eu pot merge în instanta și sa recuperez tot pentru ca mi-a fost greșit numele.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Uau, aproape un an experienta!
Da, sigur trebuie sa faci contestatie. Tu ai fost nevinovat din oficiu, nu stiu ei de cine s-au luat.

| Violleta2022 a răspuns:

Ti-am raspuns si pe celalalt topic: amenda chiar daca vine pe numele tatalui tau, el poate declara ca nu a sofat el masina si atunci to pe numele tau se va muta.
Oricum ti se vor lua si 6 puncte de pe permis, pe langa amenda.
daca mergi la judecata nu ai ce sa castigi, fiindca politistul nu a gresit cu nimic, el doar a scris numele tatalui tau, asa cum este scris in actele masinii. De la atat lucru nu se ai cum sa castig un proces unde esti 100% vinovat, ca ai iesit in trafic cu o masina defecta, cu grad mare de defectiune, fiindca iluminatul la farne este vital pe sosea, ca sa avertizeze ceilalti soferi in trafic, de manevrele tale.
Te legi de politist ca a scris numele tatalui, dar ca sa respecti legea nu ai chef.
Halal educatie ai primit de la parinti!

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Atentie! Doua intrebari despre acelasi lucru se considera spam. S-ar putea sa ti se blocheze sau stearga contul.

| Brizbriz a răspuns:

Daca mergi la judecata, or sa intoarca rahatul pe toate partile posibile si nu o sa mai conteze ca cineva a scris incomplet sau gresit un nume, ci doar daca ai sau nu dreptate

iar la amenzi, trebuie ca politistul sa o fi comis RAU DE TOT, ca sa ai vreo sansa... OARECARE

deci, accepta-ti pierderea, plateste amenda si mergi inainte, ca altfel nu faci nimic

| Mandeliu a răspuns:

La ce specialiști în legislație sunt prin răspunsurile de la întrebare, îți recomand să consulți un avocat decât să îi asculți pe cei de aici.

| Bloock explică (pentru NoTurbinaNoGood):

laughing

| Bloock explică (pentru Salontanul):

Foarte bine

| Bloock explică (pentru Brizbriz):

Nu e vorba de amenda, nu mă fac 500de lei pe mine, e ideea ca a avut un prieten la fel numele greșit și a avut câștig pentru ca nu exista persoana cu numele acela și cnp ul lui.

| Brizbriz a răspuns (pentru Bloock):

Aha, atunci e la noroc

| Holiday a răspuns:

Orice proces verbal completat incorect este nul.

| Holiday a răspuns (pentru darrio2007):

De ce sa plateasca daca procesul verbal este completat gresit?! In instanta este anulat.

| Holiday a răspuns (pentru Brizbriz):

"Daca mergi la judecata, or sa intoarca rahatul pe toate partile posibile si nu o sa mai conteze ca cineva a scris incomplet sau gresit un nume, ci doar daca ai sau nu dreptate"

De fapt, daca PV e scris gresit, instanta il anuleaza.

| Brizbriz a răspuns (pentru Holiday):

Oke