Plateste amenda si lasa judecata. Masina e pe numele tatalui tau dar tu conduceai, nu el.
Amenda oricum o plătesc, dar nu e numele meu complet, adică eu pot merge în instanta și sa recuperez tot pentru ca mi-a fost greșit numele.
Uau, aproape un an experienta!
Da, sigur trebuie sa faci contestatie. Tu ai fost nevinovat din oficiu, nu stiu ei de cine s-au luat.
Ti-am raspuns si pe celalalt topic: amenda chiar daca vine pe numele tatalui tau, el poate declara ca nu a sofat el masina si atunci to pe numele tau se va muta.
Oricum ti se vor lua si 6 puncte de pe permis, pe langa amenda.
daca mergi la judecata nu ai ce sa castigi, fiindca politistul nu a gresit cu nimic, el doar a scris numele tatalui tau, asa cum este scris in actele masinii. De la atat lucru nu se ai cum sa castig un proces unde esti 100% vinovat, ca ai iesit in trafic cu o masina defecta, cu grad mare de defectiune, fiindca iluminatul la farne este vital pe sosea, ca sa avertizeze ceilalti soferi in trafic, de manevrele tale.
Te legi de politist ca a scris numele tatalui, dar ca sa respecti legea nu ai chef.
Halal educatie ai primit de la parinti!
Atentie! Doua intrebari despre acelasi lucru se considera spam. S-ar putea sa ti se blocheze sau stearga contul.
Daca mergi la judecata, or sa intoarca rahatul pe toate partile posibile si nu o sa mai conteze ca cineva a scris incomplet sau gresit un nume, ci doar daca ai sau nu dreptate
iar la amenzi, trebuie ca politistul sa o fi comis RAU DE TOT, ca sa ai vreo sansa... OARECARE
deci, accepta-ti pierderea, plateste amenda si mergi inainte, ca altfel nu faci nimic
La ce specialiști în legislație sunt prin răspunsurile de la întrebare, îți recomand să consulți un avocat decât să îi asculți pe cei de aici.
De ce sa plateasca daca procesul verbal este completat gresit?! In instanta este anulat.
LisaJulie întreabă: