anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am și eu o întrebare, am fost băut și am fost prins la un furt de căruță. Am fost prina și m-au bătut cam rău pe drum spre spital am pierdut pulsul inimii, am toată fața sparta și maxilarul rupt. Ce o sa se întâmple cu mine? Fac pușcărie ceva sau iau doar amendă? Va rog sa mă ajutați, sunt speriat rău după ce că lucrez cu ziua asta îmi mai trebuie să beau cu paiul și restul.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

In prim faza probabil ca vei sta in spital pana te refaci un picut, apoi in puscarie, ca asta patesc hotii.

5 răspunsuri:
| Dismally a răspuns:

Pentru furt nu se da amenda, e puscarie, daca ai noroc primesti cu suspendare.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Furtul este infractiune, asa ca poti fi condamnat penal.
Pedeapsa depinde de incadrarea juridica, respectiv la furt, furt calificat sau numai tentativa la una dintre acestea.
In toate cazurile cred ca o sa fii condamnat cel mult cu suspendarea executarii pedepsei.
Daca este furt simplu poti fi condamnat si la amenda penala.

| sorinmaryo57 a răspuns (pentru Dismally):

Da dar eu nu i-am furat nimic era pe bicicleta in drum spre casa

| sorinmaryo57 a răspuns (pentru Ioandelasal):

Sa întâmplat noaptea sieram beat un lucru este sigur ce sa fac eu cu căruța lu ăla când eu am 2 in curte mau și amenințat mau caută la mine acasă au venit cu mașina au trecut 6 zile de atunci eu sunt cu fața desfigurată și poliția nu a sosit de atunci

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru sorinmaryo57):

Asa cum ti-am spus la cealalta intrebare iti spun si aici: obtine certificat medico-legal si depune si tu plangere penala.
In rest nu trebuie sa ma lamuresti pe mine ci politia si procurorul.