| BacaCostin a întrebat:

Salut.
Am si eu o intrebare. Daca lumea alege sa nu plece Basescu la referendum mai ramane inca 4 ani sau?

Răspuns Câştigător
| ovidiu8msn a răspuns:

Daca lumea va vota NU. Atunci presedintele demis, Traian Basescu isi va continua inca 2 ani mandatul. Deci va ramane presedinte pana la urmatoarele alegeri presedentiale.

11 răspunsuri:
| mayweather01 a răspuns:

Nu mai are cum sa ramana inca 4 ani in niciun caz pentru ca deja e la al 2-lea mandathappy deci nu.

| Dianaㄨ a răspuns:

Isi termina acest mandat, adica inca 1 an si ceva [aprox.2 ]

| Miickeii a răspuns:

Nu big grin, nu mai ramane.

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Cum sa ramana inca 4 ani?
E a doua oara cand e presedinte, n-are cum.

| romeo78 a răspuns:

Mai ramane doi ani, pana la alegerile din 2014, cand expira ultimul mandat.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu ramane inca 4 ani, al doilea mandat se termina in decembrie 2014. Numai bine!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru ovidiu8msn):

Vezi ca ai scris o contradictie. Daca votul majoritar este NU ori referendumul nu este validat Basescu nu va fi "presedintele demis", cum ai scris tu. Am impresia ca ai facut confuzie intre suspendat si demis, deocamdata este numai suspendat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui să mai fie până în 2014. Dar ţinând cont de faptul că-l ştim bine pe băse şi metodele sale " cinstite " de a conduce ţara, nu m-ar mira dacă ar mai cere încă 2 ani în plus.

| ovidiu8msn a răspuns (pentru Ioandelasal):

Acum si tu... bagi chiar totul in seama.

| Arthur a răspuns:

Cum a zis Maestrul Ioandelasal cu adăugarea următorului aspect : dacă va fi demis înainte de terminarea mandatului mai are dreptul să participe la alegerile pentru un nou mandat.

| MMihai a răspuns:

Dacă Băsescu se întoarce la Cotroceni, va modifica constituția, ca să mai fie președinte, încă 4 mandate.