| faost a întrebat:

Salut.am si eu o problema.am o firma de constructii, am avut un vw transporter inscris pe Italia, pe numele unui italian fara nici un act care sa dovedeasca ca sunt proprietarul masinii.i-am dat-o unui prieten sa isi faca treaba cu ea cateva ore iar acum nu o mai pot recupera de la el, ulterior afland ca acesta a vandut-o. Daca ma duc la politie, acestia ma pot ajuta cu ceva? sa recuperez masina, sau macar sa imi dea banii pe ea?

Răspuns Câştigător
| cMmHaarpCord a răspuns:

Abuz de incredere, infractiune prevazuta in codul penal! Deci da, te poti adresa politiei... funda?

4 răspunsuri:
| DD12 a răspuns:

Poi...din cate stiu eu... Duci italianul pe care este masina la politie si il pui sa declare ca i-a inprumutat masina si acesta a vandut-o.Te pot ajuta:iti cauta masina dupa numarul de inmatriculare. Sper ca te-am ajutat.

| faost explică (pentru DD12):

Pai si in cazul in care italianul nu poate veni in Romania, care este solutia?

| DD12 a răspuns:

Daca s-a intamplat in Romania atunci italianul ar trebebui sa mearga la politia din Italia si sa declare ce ti-am zis data trecuta si sa ii spuna ca masina deja este in Romania...

| DD12 a răspuns (pentru DD12):

Revin...m-am informat mai bine si celui care i-ai imprumutat-o nu o poate vinde fara acte... poate ti-a facut o farsa, dar tot ar trebui sa mergi la politia italiana(daca in Italia esti) si ei ar trebui sa anunte autoritatile romane despre masina, daca masina e in Romania