| Mariustam a întrebat:

Salut! Am un unchi care a depus pe un cont de winbet cu cardul copilului sau care e minor pentru ca al lui nu mergea și a vrut sa retragă și după ce a validat contul cu buletinul copilului aceștia i-au închis contul și a primit mail în care zicea ca asta e motiv de frauda.Ce poate păți?

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca numai atat a facut nu va pati nimic, nu a facut nici o frauda. De altfel castigurile la pariurile sportive sunt impozitate la sursa, respectiv castigatorul primeste doar castigul net, casa de pariuri retinand impozitul pe care il vireaza la bugetul de stat, asa ca nici macar nu poate face vreo frauda.
Singura problema este ca minorii n-au voie sa participe la jocuri de noroc dar casa de pariuri este obligata sa aiba grija de aceasta.

| Violleta2022 a răspuns:

Ma indoiesc ca unchiul a fost o greseala ilegala, eu cred ca copilul si-a facut cont ilegal si cand a castigat si a incercat sa scoata banii i s-a cerut actul de identitate si asa s-a descoperit frauda, ca practic s-au furat bani de pe acel card care nu-i apartinea.
Se va investiga cazul si posibil sa se ajunga la dosar penal si puscarie, daca este gasit vinovat.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Probabil ca nimic ca nu e o frauda legal vorbind.

| Mariustam explică (pentru Violleta2022):

Pai cardul nu ii aparținea dar dacă e copilul lui normal ca a vorbit cu el de cauza asta...deci practic nu a furat bani

| Violleta2022 a răspuns (pentru Mariustam):

Este ILEGAL sa folosesti cardul bancar al altcuiva, deci conform legii a facut o ilegalitate.