Https://www.mai.gov.ro/......aspundere/
Precizăm faptul că orice alte inițiative de a dezvolta platforme electronice folosite pentru completarea declarațiilor pe proprie răspundere/adeverințe de angajator NU beneficiază de acordul autorităților guvernamentale și nu se realizează în colaborare cu acestea.
Documentul poate fi redactat/completat de pe PC/laptop în câmpurile predefinite, în formatul PDF, necesitând ulterior tipărirea și semnătura olografă a titularului.
În privința prezentării declarației pe proprie răspundere/adeverinței eliberată de angajator personalului abilitat să verifice documentele, de pe dispozitive electronice (conform art. 4, alin 4, din Ordonanța Militară 3/2020), precizăm că aceasta se va realiza în sensul prezentării fotografiei documentului menționat, pe care trebuie să figureze semnătura olografă a titularului
Kevinn2000 ai inteles de la JulyDreams daca ai voie sau nu? inainte si eu stiam ca e voie, da cum ar scrie el ca nu e voie
Traducere pentru raspunsurile anterioare: daca nu o printezi si o semnezi de mana e nula si polistul iti da o amenda sexy. Poti sa ii faci poza si sa arati telefonul daca e semntata de mana dupa ce o printezi sau o scrii integral.
Trebuie sa ai pe ea semnatura olografa.
daca ai semnat de mana si ai semnatura scanata pe urma o poti avea si pe telefon
Semnătura m-a pus să o fac în aplicație și e singura care apare cu albastru, am făcut-o cu degetul arătător...
Dar dacă trebuie făcută pe foaie și scanată pe aplicație, nu știu cum să fac asta.
O să merg cu foaia + declarația din aplicația până mă oprește un polițist și îl întreb dacă se poate arată și de pe telefon, fără să am foaie. Așa e cel mai bine.
Te asigur eu ca nu-i valabila decat semnatura pe hartie. Numai persoanele care au drept de semnatura digitala pot merge cu ea pe telefon, tableta, etc.
ElenaD05 întreabă: