Nu stiu unde gasesti chestionare actualizate dar OUG 195/2002 si Regulamentul de aplicare le gasesti actualizate pe drpciv.ro, este site-ul oficial al Directiei de permise.
Da, dar anul asta s-au adus modificari 'consistente' OUG-ului. Pe drpciv nu apar explicit modificarile (si nici chestionarele actualizate) si am intrebat in speranta ca s-a mai lovit cineva de treaba asta si le-a gasit intocmai.
Stiu asta dar acolo actualizeaza la zi aceste acte normative.
Cauta LEGISLATIA RUTIERA si invat-o din scoarta in scoarta, ca nu am idee unde cauti tu legile pentru permisul auto categoria E.
Iata greseala vitala care te va costa picarea examenului: tu inveti chestionare in loc sa inveti legile din Legsilatia rutiera si asta te va mai costa inca 2-3 examene pierdute, fiindca nu inveti ce trebuie, ci aleator niste chestionare, avand toate sansele sa nu iti pice la examen ceea ce ai facut la chestionare.
Ori cere-le instructorului cu care faci scoala de soferi, ca ei au obligatia sa-ti dea toata informatia, iar tu ai obligatia sa mergi al cursurile lor.
Le-am cerut si la scoala, dar nu le au actualizate. Eu chestionarele le-am folosit pentru a-mi verifica ce am invatat, plus ca e o chestie buna sa le faci, retii intrebarile 'capcana'. Problema e ca au tot fost modificari ale codului (pe tot parcursul anului) si nu am gasit materia actualizata 100% pe nicaieri.
Chestionarele se fac NUMAI dupa ce ai invatat toayta legilsatia rutiera, ca de aia pici examenele, fiindca inveti taman pe dos si nu ajungi niciodata sa intelegi legsilatia rutiera. Partea cea mai grava este ca nu vei stii nici sa o aplici in trafic si poti cauza accidnete grave sau mortale.
Exact asa am procedat, dar folosind materialul neactualizat. Drept dovada, categoriile A si C le-am promovat fara stres (acolo nu sunt moficiari), cat si CPI-ul care are un grad de dificultate mai ridicat. Problema mea nu e metoda autodidactica, ci faptul ca NU gasesc un material actualizat 100%, cat nici chestionarele noi (dupa care m-as orienta sa-nteleg modificarile).
anonim_4396 întreabă: