Nu spui daca te-au condus si la recoltarea de sange, imbibatia alcoolica se socoteste in sange si ar fi fost de cca 1, 3 la mie, ceea ce este infractiune. De asemenea nu spui daca ai refuzat recoltarea.
Ma mira ca inca n-ai fost chemat sa dai o declaratie, dupa atata timp. S-ar putea sa ai noroc si sa nici nu mai fii chemat, poate au pierdut proba. Alta data vezi ce faci. Numai bine!
Nu am refuzat probele de sange....azi am aflat ca doasarul esti inca la postul de politie in comuna unde locuiesc...ce as putea face? s-ar putea aranja pentru o pierdere a probelor? va multumesc
Si daca au pierdut proba? bun...permisul meu cum mi-l pot lua inapoi?
Daca dosarul este inca la politia din comuna du-te si vezi ce vor sa faca, poate asteapta sa te interesezi.
Oare se poate aranja ceva...ti s-a intamplat sau ai mai dat de asa ceva?
Foarte ciudat faptul ca nu ti-au recoltat si probe biologice. Daca nu au facut asta, este greseala de procedura si e posibil sa scapi lejer. Probabil asta este si motivul pentru care nu ai primit nicio citatie. Oricum nu te considera inca scapat, angajeaza un avocat si vezi ce e de facut.
Fix asa am facut si da...era dosaru acolo.Asteptau sa le duc chitanta ca am platit probele de sange!