| Andrei_Andrey_1993 a întrebat:

Anul trecut in Decembrie pe 27 am fost oprit de politie pe drum public cu o alcoolemie de 0, 7 in aerul respirabil! Au trecut 8 luni de atunci si nu am primit nimic acasa, nicio citatie sau ceva de genu'.Imi poate spune cineva ce sa fac, unde trebuie sa ma interesez de dosar sau de analize? straight face

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu spui daca te-au condus si la recoltarea de sange, imbibatia alcoolica se socoteste in sange si ar fi fost de cca 1, 3 la mie, ceea ce este infractiune. De asemenea nu spui daca ai refuzat recoltarea.
Ma mira ca inca n-ai fost chemat sa dai o declaratie, dupa atata timp. S-ar putea sa ai noroc si sa nici nu mai fii chemat, poate au pierdut proba. Alta data vezi ce faci. Numai bine!

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai rabdare.Ai sa primesti citatie acasa.Nu te lasa astia.

| Andrei_Andrey_1993 explică:

Nu am refuzat probele de sange....azi am aflat ca doasarul esti inca la postul de politie in comuna unde locuiesc...ce as putea face? s-ar putea aranja pentru o pierdere a probelor? va multumesc

| Andrei_Andrey_1993 explică (pentru Ioandelasal):

Si daca au pierdut proba? bun...permisul meu cum mi-l pot lua inapoi?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru Andrei_Andrey_1993):

Daca dosarul este inca la politia din comuna du-te si vezi ce vor sa faca, poate asteapta sa te interesezi.

| Andrei_Andrey_1993 explică:

Oare se poate aranja ceva...ti s-a intamplat sau ai mai dat de asa ceva?

| Purec a răspuns:

Foarte ciudat faptul ca nu ti-au recoltat si probe biologice. Daca nu au facut asta, este greseala de procedura si e posibil sa scapi lejer. Probabil asta este si motivul pentru care nu ai primit nicio citatie. Oricum nu te considera inca scapat, angajeaza un avocat si vezi ce e de facut.

| Andrei_Andrey_1993 explică (pentru Ioandelasal):

Fix asa am facut si da...era dosaru acolo.Asteptau sa le duc chitanta ca am platit probele de sange! straight face