Daca situatia expusa de tine este reala si ai cazut din aceasta cauza atunci politistul a gresit, tu n-ai incalcat nici o regula de circulatie.
Daca fara punctele negative primite in acea situatie ai fi reusit si poti dovedi cele afirmate atunci poti depune contestatie la seful politie rutiere.
Păi de-aia zic, când eram cu toată mașina pe trecere exact atunci el a luat brusc stânga si s-a dat jos, pe când eu deja am trecut de zebră
Așa au zis mulți polițistul a făcut abuz, el practic voia să opresc brusc pe toată zebra s-a acord prioritate, " eu știu dar trebuia să oprești " apăi dai dracul pe ăștia din spate, dacă intră în mine
Deloc,aproape că mergeam ca melcul, nu ți-am spus că mergeam odată cu cel de pe bicicleta, foarte încet
Într-un fel era bine sa fi avut 30 km pe oră, că nu dădeam de ăla cu bicicleta, si treceam 100%
Ai voie maxim 30km/h când sunt pietoni în apropierea trecerii, ce a făcut el, dacă e exact cum ai spus tu, n-are niciun temei, te-a picat aiurea.
Ai perfecta dreptate, stai liniștit că urmează să discut si cu patronul de la școala de șoferi că el nu știe încă, si cred că nici instructorul, pun pariu că ei știu că n-am acordat prioritate
Oricum mai tare n-am putut merge că eram bară la bară, tocmai ce ieșisem din giratoriu... până si la giratoriu mi-a spus că de ce stau atât...si mie îmi venea una după alta prin fața, unde să mă bag, mai blochez si circulația mai fac si un accident, câteva mașini au luat.o spre mine pe drumul meu la dreapta si cumva m-am băgat