Posibil ca va trebui sa platesti restanta pentru ati retrage dosarul. Dar de ce vrei sa te lasi de facultate, ti-a dat seama ca nu iti place? Ca nu e potrivita pentru tine?
Esti dus?!--- iti arunci la gunoi munca, creditele castigate, pentru o "amarata" de disciplina in conditiile in care, la orice facultate, se poate reface disciplina in anul urmator, platind numai taxa de refacere disciplina.
Cat priveste retragerea de la studii, da, se poate!--- nu conteaza restantele.
Nu consider că diploma de licență/master îmi este absolut necesară pentru domeniul de design grafic, pe lângă asta, faptul că oricum mă duc degeaba irosind timp, cât cursurile se predau cu dezinteres. Nu o vorbesc doar din proprie experiență, ci și din ce mi-au spus același lucru persoane mai mari decât mine. Am alte planuri în prezent. Prefer să îmi cumpăr cele necesare mie, să investesc într-o tableta grafica, spre exemplu decât să le umplu buzunarele celor din conducere.
Nu era vorba de acea disciplina. Eu imi vreau sa renunt din alte motive, intrebam doar daca acea restanta m-ar incurca, sau ma rog daca trebuie platita.
Salutări!
E OPȚIONALĂ, nu are nicio legătură cu alea obligatorii...și eu am, dar nu îmi pasă.
Pai frate, e o materie optionala de un credit si poti s-o dai si in anul 3 cat timp ai numarul de credite sa treci anul
Daca la un asa hop gata te-ai reorientat in viata
La primul proiect de grafica ce mai faci? ))))))))
Ca-i mai greu decat o restanta la sport
Daca esti in Cluj la grafica stiu ce prostii de materii aveti care nu va invata nimic dar licenta voastra e chiar usoara si nu strica sa ai o diploma la timpul ei decat sa regreti peste cativa ani si sa te reapuci, e aiurea
Nu ma las de facultate din cauza acelei restante, jeez. Aveam oricum de gand sa ma las, intrebam daca ma pot retrage in cazul in care am o restanta. Am fost pe grafica, si e bataie de joc. Nu conteaza daca licenta e usoara sau nu, nu e vorba de asta. Facultatea o voi face, dar nu aici. Nu te pripii sa dai niste raspunsuri aiurea daca nu cunosti situatia.
Daca vrei sa te duci in strainatate e si mai greu ca aici, costurile sunt enorme. Oricum succes in ce vei face, pana la urma trebuie sa faci ce iti place si ce te atrage.