1.Daca te despagubeste nu mai trebuie sa soliciti despagubire in instanta.
2. Daca este singurul vinovat nu trebuie sa-i platesti nimic.
3.Este grteu de spus cat va dura pana la clasarea dosarului, probabil vreo 3 luni.
In teorie, as putea sa imi repar masina pana atunci, nu? Politistul doar a mentionat sa STAU CATEVA ZILE, nu mi-a spus ceva concret, nimic exact... ma gandesc ca e aceasta procedura pentru a vedea starea pacientului, sa nu moara sau ceva (probabil, dar nu cred ca e cazu). Eu am nevoie de masina, daca nu aveam oglinda rupta umblam asa cu ea (fiind o aripa avariata) dar nu am cum sa umblu fara o oglinda.
Fa o cruce mare ca n-ai comis omor. Atunci de unde ai fi scos bani de reparatii? De la mort?
I-ati gandul ca vei primi bani sa-ti repari masina.
Nu asta era ideea, nu ma intereseaza banii prea mult, am si zis ca pot sa o repar singur din banii mei ca nu e cine stie ce paguba, tot ceea ce vreau eu sa nu am belele din cauza unui alcoolizat.
"au zis sa aștept câteva zile sa repar mașina" Normal ca asteapta sa iasa omul din spital. Doar atunci pot impinge si politistii hartiile mai departe.
Astepti cateva zile, asta e.
Mergi la politie sa te interesezi. Spuneai ca e intr-o localitate vecina, deci nu e departe.
Da, se poate, dar numai cu o dovada de la politie, asa ca mergi si solicita dovada pentru reparatie. Puteai s-o soliciti de prima data.
Daca am fost la politia din judet, ca acolo m-au dus baietii, trebuie sa merg acolo la rutiera?
Daca am fost la politia din judet trebuie sa merg acolo la rutiera sa cer o dovada pentru reparatie?
De la politia rutiera de la judet trebuie sa soliciti dovada pentru reparatie.
zete4a întreabă:
anonim_4396 întreabă:
EugenIonutBodi întreabă: