| qionutu a întrebat:

Salut! Aseara un prieten de-al meu, cu masina de la munca, a virat la stanga pe linie dubla continua intr-o benzinarie. Desi n-a fost niciun echipaj de politie prezent sau vreo masina in timpul virarii, si nici vreun pieton, cei de la benzinarie pot depune plangere impotriva lui? Chiar daca el a bagat doar sa alimenteze? A vrut sa ajunga mai repede ca nu mai avea deloc motorina dar ii este frica de amenda acum si un coleg i-a bagat in cap ca o sa si-o ia. laughing.
Cred ca a avut noroc, din moment ce nu cred ca sta cineva pe camerele din benzinarie 24/7. As dori raspunsuri serioase, va multumesc!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In mod sigur nu o sa depuna plangere, mai ales ca nu s-a intamplat absolut nimic. De altfel nu-i intereseaza pe salariatii de acolo, pe ei ii intereseaza ca clientii sa nu faca distrugerii si sa plateasca tot ce au luat.

4 răspunsuri:
| metty99 a răspuns:

Salut. Cei de la benzinarie au interes sa le vina clienti, nu sa le fuga, asa ca poate sta linistit din partea lor. Bineinteles ca reclamatii pot face detinatorii imaginilor, dar asta nu s-a intamplat pana acum. Zi-i sa nu se streseze si sa respecte regulile de circulatie, ca sa nu mai aiba emotii.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa fix asta fac anagajatii benzinariilor se uita pe filmari sa depuna plangeri pentru cotraventii in trafic... si fix asta face politia romana, da amenzi pe baza de filmari, ce crezi ca suntem Olanda sau Norvegia?

| qionutu explică:

Va multumesc pentru raspunsuri! Toate sunt multumitoare si v-as da funda tuturor, insa o sa-i dau primului ce a raspuns! Va puup ❤️

| darrio2007 a răspuns (pentru qionutu):

Gata, ai scapat. Daca te prindea Politia, adio permis pe 3 luni.