| CopiluProblema a întrebat:

Salut,astazi am fost prin parc si prin apropierea tarcului pentru caini era un baiat cu un pitbul (destul de mare si binefacut era foarte intimidant) care nu avea botnita si incerca sa se repede la fiecare om care trecea si ma gandeam ca daca ii zmulgea lesa din mana si ma ataca cum ar fi trebuit sa actionez,singuru lucru care mi-a venit in minte a fost o faza din call of duty in care sa ii rasucesc gatu, intrebarea este stiti un mod in care m-as fi putut apara cel mai eficient? si cat mai detaliat. cine stie poate sa se intample mie sau altcuiva.

8 răspunsuri:
| Daalalifnuunalif a răspuns:

Buna, in cazuri din astea, ar fi mai bine sa nici sa nu te mai apropii. Acesti caini ataca oamenii la gat. Dar cum de nu se temea acel baiat ce-l avea? De obicei sare si la stapan.

| Deliiiia a răspuns:

Mai intai trebuie sa gasesti un loc la inaltime ca sa te feresti si daca nu e prin preajma foloseste geaca sau un material ca sa i-o bagi in gura, caci coltii sunt arma lor cea mai puternica. Incearca totodata sa-i intimidezi cu privirea.

| CopiluProblema explică (pentru Daalalifnuunalif):

Avea vreo 16 ani cred ca era inconstient si mai avea un prieten cu el, cainele parea prietenos cu ei

| Daalalifnuunalif a răspuns (pentru CopiluProblema):

Da, corect zis, parea prietenos, dar de la o anumita varsta, cainele o ia razna. Pana si un caine simplu cand imbatraneste turbeaza la batranete.

| Evolution a răspuns:

Mamă ce imaginaţie...
Fugi, nu trebuie să te muşte, arunci cu pietre în el sau ceva, îi pui ceva în gură sau vorba ta ii întorci capul laughing

| Biancutzika a răspuns:

Cel mai corect ar fi să nu te apropii de el. Dacă o fi aşa fugi. ori îi bagi ceva în gură ori încerci să îl prinzi de bot bine ca să nu deschidă gura şi asfel să muşte. sau dai şi tu un picior în gură şi pe urmă fugi cât poţi laughing)

| doctorandus a răspuns:

Un sut intre picioarele din fata.

| JohnnyBi a răspuns:

Pana ii rupi tu gatul te face nachos laughing. si eu umblu cu un caucazian fara botnita si e foarte violent (si fata de pitbull asta are 90 cm in greaban si peste 85 kg) si? daca ii zic "nu" sta ca o statuie pana la urmatoarea comanda. stai tu linistit cu ruptul din call of *** ca viata reala nu e asa. singura chestie e sa suni la politie si sa ii anunti. ala e caine cu grad ridicat de periculozitate prevazut de lege a fi plimbat in zone publice cu lesa, zgarda si botnita, cat si declarat la politie + microcipat. altfel risca amenzi pana la 4000 ron.