Orice suma iese sau intra din contul tau catre alt cont este transfer bancar. Orice tranzactie de debit sau credit la cont, apare in sistem. E simpla treaba, banii au iesit din cont si au intrat in alt cont, iar dovada o ai in extrasul de cont. Nu inteleg de ce stai atat de linistit cu minus 700 de dolari, eu pana acum trimiteam 10 emailuri la banca, banca centrala, anpc, sunam prieteni avocati samd. Daca iti lipseau cu adevarat cei 700 de dolari probabil faceai mai mult decat sa te contrazici pe TPU cand un om te ajuta.
Nu cumva, ai primit ceva fișiere din trecut de la un anumit indivit in pc tău iar contul tău steam era spart de mult fără ca tu să știi, poate ceva spionare tastatură, se poate crea clona interfața de email, Facebook, poate chiar interfața de conectare în steam în momentul când te loghezi. Mă gândesc nu știu. Nu este posibil ca cineva să se fi conectat în locul tău si sa vadă tot ce vinzi tu acolo skinuri șmd apoi să le transfere pe alt cont de steam? băiatul care zici că ți-a arătat acest site ai vorbit cu el in scris pe laptop sau a venit vreun prieten pe la tine si a zis " uite stiu un site in care poți face cutare sau cutare, să îți arăt și tu l-ai ĺăsat la butoane"?
Nu ati inteles!
1. Biatul nostru (userul de pe TPU) a vandut niste skinuri!
2. S-a inteles cu cumparatorul sa puna amandoi banii si produsele intr-un fel de platforma de vanzari si fiecare sa-si onoreze partea.
3. Baiatul noastru a pus codurile fara sa se gandeasca ca va fi tepui.
4. cumparatorul a primit codurile, le-a copiat si a fugit fara sa plateasca nimic
Baiatul nostru (userul de pe TPU) se exprima greoi, de aceea s-a inteles aiurea. El nu a facut nici o tranzactie prin banca si nici nu a platit cuiva, el doar a vandut, dar nu si-a primit banii.
Ei, dacă a dat codurile pe încredere unui necunoscut, și-a asumat acest risc. Nu mai poate să facă nimic.
Fa plangere la administratia site-ului bitskins si ei ori vor recupera banii, ori il vor bloca definitiv.
Nu este vina lor, pentru ca nu au intrat itemele pe site-ul bitskins, ci altundeva.
Nu m-ati inteles...
El mi-a zis sa astept si am primit pe telefon confirmarea sa iasa skin-urile din inventar, pentru securitate se cere confirmarea de pe telefon, am acceptat iar dupa a zis ca se duce sa cheme un priete si nu s-a mai intors. I-am dat mai multi mesaje si a zis ca nu e vina lui, la el nu a ajuns nimic si ca a fost un bot fals care mi-a furat skin-urile, ca nu a facut nimic el, el doar a asteptat sa le pun pe site (skin-urile) si sa le poata cumpara.
Ai primit o lectie de viata. Zi mersi ca nu ai pierdut niste bani pe care chiar ii aveai. Politia de la noi o sa rida si cu fundul de faza asta...
Pai banii logic ca ii aveam... skin-urile alea au costat bani ca sa le obtii.