Exact ai mare dreptate.dar nu cred ca aveam ceva de facut in situatia asta.
Eu cel putin sunt in afara si muncesc, si cred ca stiti si voi cum e sa fii "sluga la straini" dar nu imi permit sa vin in tara mea, si sa ma milogesc la alti.
Pacat este ca Romania e foarte frumoasa dar e condusa de hoti.
Comentam de dragul siteului subiectul asta, conteaza daca-ti spun si eu ca ai dreptate, ajuta la ceva? Nici eu nu sunt in tara iar de cand am plecat parca Romania se vede si mai neagra decat se vedea din interior. Suntem in cadere libera, scapa cine poate
Ce e trist e că aceştia sunt tot români, iar din '90 s-au tot perindat pe la conducere tot felul de români ajunşi în funcţii înalte.
Sunt de acord că puterea corupe, dar pe români parcă îi înghite cu totul.
Guvernul Boc a aprobat la 6 Iulie 2011 legea privind confiscarea extinsă a averilor ilicite, dar, domnii apărători ai " poporului " Ponta şi Antonescu au încercat blocarea legii prin diferite tertipuri : " Proiectul opozitiei nu permite confiscarea averilor ilicite obtinute prin fapte de coruptie sau prin evaziune fiscala, a explicat Boc. Acesta a mai criticat proiectul opozitiei si pentru faptul ca presupune mai mult birocratie. " Pe înţelesul tuturor : dosare plimbate ani şi ani fără finalitate practică.
Iar : " Saptamana trecuta, Comisia pentru Drepturile Omului a avizat negativ proiectul de Lege pentru modificarea si completarea Codului Penal. " 17 Octombrie 2011, aceasta cu toate că : " Potrivit primului-ministru Emil Boc, Romania este singura tara din UE care nu are aceasta posibilitate a confiscarii extinse, adica a confiscarii acelor averi ilicite, averi care nu au justificare legala. "
Dar românul de rând necunoscător de legi şi proiecte, uşor de manipulat, insistă în propria prostie uitând că aşa cum îşi va aşterne aşa va dormi.
Impozite sunt peste tot in lume,doar nu te-ai astepta acum ca Romania sa fie paradis fiscal,ca Bahrain!? Marea problema cu tara nu o reprezinta politicienii,ca politicienii retardati sunt o specie in continua expansiune,chair si in tari civilizitate si dezvoltate(vezi Nick Clegg,Mitt Romney,sau Putin),ci coruptia si,ce e mai grav chiar,lipsa de reactie a oamenilor. Populatia s-a obisnuit oarecum ca astia de la conducere sa faca ce vor si s-au resemnat,pe sistemul "suntem prea mici ca sa ne vada/auda/simta". Coruptia e in floare peste tot in lume,ca e o componenta imperioasa,in orice sistem politic,dar in Romania nu s-au luat masuri,asta in principal pentru ca de la judecator,pana la aia de la Curtea Constitutionala,toti sunt aseriviti politic,si este un intreg sistem prin care banii circula,in asa fel, incat sa fie trecuti pe sub mana foarte subtil, si sa se faca evaziuni si de 200-300%,sau masinatii cu fondurile europene,care sunt umflate,pentru a acoperi niste cheltuieli ilicite.A,da, si sa nu uitam, mai toata politica de dupa puciul din '89 e nociva in Romania.Vina pentru situatia in care a ajuns tara o poarta si cetatenii,ei au zis ca Ratiu n-a mancat salam cu soia cu ei,ei au votat la rand FSN-ul,PDSR-ul,si PDL-ul,care intr-un fel,e acelasi drac comunist,o capusa,ei au facut treptat ca PNT-ul(care era un partid cat de cat decent,in comparatie cu ce avem parte acum) sa dispara,ei s-au lasat manipulati si prostiti,ba cu galeti,ba cu mici si bere, ba cu vesnicele promisiuni, cu 20.000 de euro pentru cei ce se intorc in tara, cu 500 de euro salariu minim,si tot felul de minciuni penibile,ca mai apoi sa ii injure pe politicieni, uitand ca ei i-au votat, si ei fluturau stegulete sau pixuri cu insemnele unor partide.Nu in ultimul rand, orice popor isi merita liderii; romanii, isi merita liderii pe care i-au avut din '89 incoace,pentru ca nu au stiut niciodata cum sa procedeze,s-au lasat dusi de val,si nu au avut niste principii bine-impamantate dupa care sa se ghideze, au fost ca politica, niste curve penale.
Intodeauna tot asta vor fi indiferent in ce colt de lume.Cine se indeasa sa traiasca pe spatele altora? Parazitii.Deci oamenii politici traiesc pe banii nostri, directie parazitara si astia au sistat productia de Decis.
Acum mai tare ma refeream la taxe am gesit ii drept ca sunt peste tot dar la noi parca is tot mai multe
Acum mai tare ma refeream la taxe am gesit ii drept ca sunt peste tot dar la noi parca is tot mai multe cand ii vorba de scos o taxa toti voteaza nu da cand ii vorba sa le mai vina bani voteaza da
Cam asa functioneaza democratia, in mai orice tara din lume.Majoritatea covarsitoare a politicienilor sunt incompetenti, oriunde in lume, iar aceasta incompetenta naste fariseism, falsitate, si parvenitism in cantitati uriase in oamenii astia, astfel ei cauta mai intai sa fure subtil pentru ei, si tot arborele lor genealogic, pana la 17-a increngatura, si abia apoi, daca mai ramane ceva, sa arunce fructele palite si putrede la prosti, poate-poate mai scot ceva.Si,oricum,cum Romania e tara saraca, plina de politicieni incompetenti, care nu pot gasi metode viabile de redresare economica, este si normal ca taxele sa creasca, sa se gaseasca noi taxe, si sa nu scada taxele si impozitele. Daca vrei paradis fiscal, du-te in EAU, Bahrain, sau Elvetia.
Cand iesim in strada sa ne lase sa vandalizam ca daca nu ne lasa jandarmi sa rupem tot la noi sa te bage in seama politicieni trebuie sa rupem tot, daca ne lasa pe noi oameni jandarmi si protestau cu noi in rand il dadeam jos pe basescu asta iarna, si la fonduri ue cand o zis sa dea fonduri pentru tineri fermieri o zis gunoiu ala mie imi pica ceva pai nu zic astia, si gunoiu ala o raspuns atunci nu ma intere, asa si cu drumurile ne cheama europeni sa ne dea bani si nu iau bani de drumuri ca nu pot fura
sabin89 întreabă: