Salut,nu te mai du la bar, acolo este un loc in care in care Domnul Isus n-ar vrea sa fii...asa nu vei mai avea treaba nici cu acel om
Fii vegeheator
Destul de dificil de raspuns: cati ani ai, dar barbatul respectiv, poti sa-i faci o poza? Ca sa faci plangere la politie. Daca ai reusi sa-l filmezi, sa ai pe cineva ascuns ca sa te ajute in caz ca vine la tine, in timp ce-l filmezi, e ok. Ai dovezi, martori, mergi la politie si rezolvi. Altfel ai sa ocolesti pana. o nimeresti. Cu bataia nu rezolvi nimic, indiferent cine "castiga".
Eviti sau infrunti, altfel nu te va lasa in pace.
Dar fii atent ca e periculos sa te bati.
Inteleg ca e greu de luat o decizie, daca te eschivezi nu vei scapa de el, daca il infrunti nu se stie la ce se ajunge...
Ai mare dreptate eu incerc sa evit dar este tot in drumul meu asta daca il bati devine tot mai rau si numai stiu ce sa fac ca nu vreau sa iasa urat
Treaba este ca nu ma duca la bar ca e un magazin si doar trec pe langa terasa barului si atunci iese de acolo rapid in fata si tot ma provoaca eu vorbesc cu el pe ton agresiv si pleaca
E mai mare cu 5 ani asta cunoaste bataie ca a mai luat bataie si cu politia e pierdere de timp nu prea ii intereseaza ii da o amenda si nu o plateste
Nu te mai duce la barul ala si stai departe de el, ca-i ori nebun ori cauta bataie.
Cu politia...Ce altceva sa faci? Sa nu mai mergi la magazinul respectiv dar si daca eviti strada respectiva, poti da de el in alt loc.
Ai grija ca te poate prinde intr-o zi / seara undeva unde nu e nimeni, si de multe ori chiar daca e lume, nu se intervine...Si atunci ti-o poti lua rau de tot.
Fa-ti curaj si mergi la politie sau suna la 112 in momentul in care esti pe strada si se leaga de tine. Barul ar trebui sa aiba camere de filmat macar inauntru, si lumea sigur il cunoaste, din ce spui tu, e de-al zonei.
Un alt lucru ar fi sa-ti cumper un spray ceva pentru aparare dar ar fi bine sa existe in prealabil si o plangere impotriva lui inregistrata la politie, iar apoi daca aplici sprayul, a fost pentru aparare.
Fa ceva, altfel va face el cu tine.
ThatWeirdFuck întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: