Pai de aia nici nu ne vor olandezii in schengen, ca asta e adevarul, cruptie si trafic la greu
In primul rand nu are nicio legătură cu moneda euro.
Spatiul Schengen are treabă doar cu libera circulație la vama. Avantajul major ar fi pentru transportul de marfa și pentru tine când pleci in vacanta că nu mai stai la cozi. Dezavantaje pentru noi nu vad.
Pai pentru transportu de marfa nu vad care ar fi diferenta. daca suntem in UE nu ar trebui sa fie aceeasi treaba?
Iar cand ies din tara niciodata nu am stat, nu ies prin vămile mari gen Borș sau Nădlac
Si un dezavantaj nu ar putea fi sa ma poata obliga sa platesc amenzi care le am neplatite in afara țarii? pana acum nu au putut
Este vorba de usurarea circulatiei persoanelor si marfurilor, nu mai sunt controale la frontierele din statele ce fac parte din spatiul Schengen.
Si intrarea in spatiul Schengen nu inseamna ca am trece la moneda euro, nu au legatura una cu alta.
Spațiul schengen se referă la libera circulație. Dezavantajul este că nu mai faci pauză de țigară la vamă.
Si doar pentru libera trecere la vama sa nu mai verifice buletinele ne zbatem atât de atâția ani?
Chiar atat de tampiti suntem?
Nici macar nu e un avantaj
Vor putea iesi din țara criminalii, infractorii, interlopii
cautatii de politie nestingheriti
Cum nu vezi care ar fi diferenta? Un tir cu marfa pierde ore la granita cu Ungaria. Ore platite de clienti. Zilnic trec mii de tiruri granita, mii de ore pierdute in economie.
E irelevanta ca nu ai stat tu, au stat altii
,,E irelevanta ca nu ai stat tu, au stat altii"
Eu nu am stat? nu ma cunosti
E foarte normal sa fie verificate tir-urile mai ales cele romanesti dar si masinile mici, fără supărare.De ce? pentru ca romanii sunt printre cei mai mari traficanți din Europa si se ocupa cu tot felul de ilegalități
Nu vreau sa par antiromân dar ăsta e adevărul
tudorr întreabă: