Stai linistit ca nu s-a aprobat si nici nu o sa se aprobe! Si-au dat seama ce ne-ar fi facut cu proiectul asta!
Inca nu se stie! Decizia se va lua in iunie de Parlamentul European!
Romania amana ratificarea ACTA. Razboiul pentru libertatea pe internet se muta la Curtea Europeana! Procesul va fi unde prin luna MAI!
Stai linistit ca nu s-a aprobat si nici nu o sa se aprobe! Si-au dat seama ce ne-ar fi facut cu proiectul asta! Nu sunt motive de ingrijorare!
Inca nu s-a aprobat si nu cred ca va reusi, dar ca sa fim siguri trebuie sa semnam cate mai multe petitii A.C.T.A
Se stie sigur deoarece trebuie sa voteze toate membrele UE si nu se va intampla asta! Cel putin asa garanteaza Germania! Sa nu uitam ca Romania a votat pro deci singura noastra sansa e Germania si mai sunt din cate am inteles!
Tratatul ACTA nu a fost ratificat inca, nici de Parlamentul European si nici de Parlamentul Romaniei. Abia dupa ratificare, care o sa fie undeva prin iunie (daca o sa-l ratifice) prevederile lui vor fi transpuse in legislatia noastra si vor deveni obligatorii, inclusiv se vor prevedea sanctiuni pentru incalcarea lor. In orice caz acele prevederi legale nu vor retroactiva, respectiv vor fi valabile numai pentru viitor, dupa intrarea in vigoare. Numai bine!
De fapt dobitocii din parlamentul Romaniei au fost repede de acord cu ACTA, de s-au dus si l-au semnat la Tokio. Adica nu ei au amanat ratificarea ACTA, au amanat-o niste indivizi probabil mai rasariti, de prin Curtea Europeana de Justitie.
Inca nu s-a aprobat se va dezbate in parlamentul european,datorita multiplelor proteste din diferite tari; ce ar trebui sa stergi, nimic dar daca se va aproba in forma actuala, orice informatie fara drepturi de proprietate va fi considerata frauda si pedepsita conform legislatiei.Mai simplu spus ce nu platesti e considerat furt. daca vrei sa impartasesti o informatie pe care tu ai platit-o unei persoane care nu a platit-o, vei fi tras la raspundere.(daca ajungem toti la inchisoare din cauza ACTA sper sa ne puna in celule pe tipul de muzica pe care il ascultam )
Nu s-a aprobat definitiv...inca! Daca se aproba nu trebuie sa stergi nimic.Trebuie sa lupti pentru distrugerea A.C.T.A., document care este(in opinia multora si totodata in opinia mea) doar o idiotenie conceputa de niste imbecili care vor sa ne controleze viata.
Inca nu. Acta e analizata de Curtea de justitie europeana si pana aceasta nu ia o decizie, statele au amanat ratificarea actei.
Din cate am auzit eu pana azi,Acta a`r fi si n`ar fi aprobata, insa nu se stie totul, e egalitate NU-DA!
anonim_4396 întreabă: