| VFlorin0 a întrebat:

Salut! Daca am cerut dentistului sa imi faca o coroana, dar de doua luni nu m-a mai sunat si nu a mai dat niciun semn, ce pot sa fac? Vreau sa nu o mai cumpar deoarece dureaza prea mult, risc ceva din punct de vedere legal?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Depinde de cazul ca ai stabilit sau nu o anumita data pentru punerea coroanei.
Daca ai stabilit si data a fost depasita, fgara sa-ti comunice vreun motiv atunci nu risti nimic, chiar daca te-ar da in judecata, desi nu cred ca te-ar da.
Daca nu s-a stabilit un anumit termen atunci ar fi sansa sa castige partial daca te da in judecata, respectiv sa obtina pretul coroanei.

3 răspunsuri:
| VFlorin0 explică (pentru Ioandelasal):

Nu am stabilit vreo data deoarece a stabilit-o el inainte, mi-a zis ca o sa fie gata in maxim 3 saptamani. De 2 luni nu am fost sunat, ba chiar l-am sunat si mi s-a zis ca in "2-3 zile este gata". Vreau sa plec si sa ma duc la alt cabinet. Nu am dat niciun avans, si nici nu am vreo datorie anterioara. Si sa zicem ca a venit coroana si nu o mai vreau, ce pot sa risc?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru VFlorin0):

Se pare ca nu mi-ai citit raspunsul pana la capat. Reciteste ultima fraza si afli.
In plus de pretul coroanei va obtine si cheltuielile de judecata raportate la acest pret.

Răspuns utilizator avertizat