Da logic, daca il surprinde vreo camera pe undeva viteza rovinieta etc, daca il opreste, el le ia
Deci eu nu mai am treaba dacă am oferit fiscal, nu?
Cum sa vina dacă eu scot fiscal și scot masina de la mine de la impozit?
Pentru că mașină e înmatriculată pe numele tau la poliție. Până la momentul transcrierii la poliție tu apari că proprietar in acte.
Și dacă eu am oferit fiscal, el nu este obligat sa o pună pe numele lui în 30 de zile?
La politie tot el în calitate de cumparator trebuie sa declare transcrierea, nu?
Și dacă el nu declara transcrierea sau nu eliberează alt talon cu noul proprietar, dacă îmi vine o amenda nu pot dovedi cu contractul de vânzare cumpărare data vânzării și ca nu am fost eu la volan?
Obligațiile tale s-au terminat în momentul vânzării și scoaterii din evidența fiscului. Stai liniștit, nu îți vin amenzi.
Sigur ca vei avea probleme, toate amenzile vin la tine, chiar daca ai oferit tu fiscal sau altceva.
Mergi la Politie si la fisc sa anunti vanzarea si sa fie scoasa de pe numele tau, ca altfel tot ce face el rau sau accidente, le platesti tu!
Asta este obligatia ta legala, ca vanzator si dupa cum vad pe aici cum platesc bietii oameni amenzi si impozite, dupa juma de an, ca ala de a cumparat masina nu vrea sa o transcrie dar face ilegalitati... te trezesti ca ai de platit gramezi de bani, odata ce tu inca figurezi in acte, ca propietar.
Ba da poți.
Trebuie sa faci contestație la amenda, e un proces complicat și de durată dar poți.
Ps. Nu lua în serios ce scrie Violetta. Rolul ei e sa deși formeze pe acest site. Nu trebuie sa declari nimic la poliție că și vânzător. Și mai ales nu ai nicio treabă cu fiscul. Nu înțeleg de ce vrea Violetta să te dezinformeze.