| Wordofthat999999 a întrebat:

Salut! Dacă armata rusa este rea, asta înseamnă că toți oamenii din Rusia sunt rai?

Răspuns Câştigător
| ADK2 a răspuns:

Bună.

Din câte văd și-ți pot spune, armata rusă într-adevăr e foarte rea în comparație cu civilii care nu sunt așa de răi cu toții. Sunt într-adevăr destui demenți mai rău ca la noi (dacă la noi unii umblă cu cuțite și topoare, la ei umblă cu puști și bombe), Rusia find o țară periculoasă de trăit din niște puncte de vedere (și) ca civili, din păcate nici America nu e departe de genul lor (sunt și acolo multe crime și aparent e prea multă libertate, cel puțin în SUA că în Rusia find dictatură cum era și la noi demult nu ai curaj să faci chiar orice, gen să-l înjuri pe președinte), dar au și părțile lor mai bune să le zic așa (personal Rusia știu că încă are industrie, în general așa îs țările comuniste, nu-i interesează poluare în mod absurd cum au devenit ai noștri și e chiar bine că așa există și locuri de muncă și găsești ce vrei prin magazine (de fapt aici meritele revin în special Chinei, doar că pentru noi nu prea au respect de nici-o culoare și ne aduc numai produse foarte proaste), dar și simplitatea pe care o aveam noi acum mulți ani însă e o țară cam dată deoparte din Europa).

Din păcate președintele lor nu mai e o noutate că este și el unul foarte rău, trimitând armata rusă peste vecinii lor (tot ruși și ei, ca și cum i-am trimite pe ai noștri în Rep. Moldova, sau Germania în Austria), ca să-i distrugă efectiv degeaba, că așa a ordonat Putin că a devenit el nostalgic după fosta URSS, distrugând la propriu o țară ca s-o reconstruiască pe urmă în 2 decenii. Au fost din fericire soldați care s-au retras, n-au vrut să împuște oameni nevinovați, dar și soldați extrem de răi care au făcut crime, au intrat peste oameni în casă făcând efectiv ce au vrut - omorând, violând, orice le-a stat în cale, depinde cum ți-a fost "norocul" (eu nu știu cum ai putea avea inima aia să faci așa ceva, orice ar fi). Se pare că și ei "așteptau" un nou ordin - ca rușii să plece într-un război ca-n anii '40 doar că în anul 2022, când îți era și greu să crezi că se mai putea întâmpla așa ceva.

Putin nu știu cât vrea să se atingă de România, îi e frică sigur de NATO, care au performanță militară peste cea a rușilor care i-ar face zob în câteva minute. Păcat că ajungem să trăim așa vremuri tot din cauza răutății noastre - a fost covidul 2 ani - nu a învățat nimeni nimic, tot răi am rămas. E încă războiul la vecini, mor oameni cum s-a întâmplat și la noi în '89 (doar că la noi a durat mult mai puțin revoluția) iar alții mai norocoși au reușit să migreze în alte țări (mă refer la ucraineni și mai mult doar femeile cu copiii, că bărbații au rămas fără să vrea acolo dintr-o prostie care a venit de sus, să moară și ei pe scurt). Însă noi tot răi am rămas, mulți tot nu dăm semne de schimbare și continuăm să vedem doar la alții greșeli și să ne comportăm urât în special cu cei ce nu merită, iar lui Dumnezeu nu-i place asta și la un moment-dat se răzbună pe noi. Ce urmează? bomba nucleară? nu ne-o dorim, dar aproape că ne-o merităm, nu mai suntem aceeași lume de multă vreme. Nu a luat nimeni în seamă schimbările energetice care ar fi avut loc în 2012 și 2019, care tot din cauza noastră a avut loc că pe unii nu-i mai satură Dumnezeu cu nimic. Unii tot vor și tot vor - bogatul se zgârcește să-i dea și săracului ceva, iar săracul ar da de multe ori chiar tot ce are, se uită de multe ori că Dumnezeu testează oamenii să vadă fiecare de ce sunt în stare, și mulți nu trec aceste "teste".

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Armata rusă nu este mai rea ca alte armate. Nici oamenii din Rusia nu sunt mai răi ca alții.

| KR0N5TADT a răspuns:

O nație plină cu demenți. A spus-o și Tolstoi, dar cu alte cuvinte. Din fericire, în Ucraina a început vânătoarea lor și a complicilor lor.
https://en.lb.ua/news/2022/04/02/12441_special_forces_regiment_safari.html

| Allemando a răspuns:

Salve!
Nu. Armata rusă are moralul destul de scăzut, (poți afla aici de ce https://www.tpu.ro/......ovietica/) nu sunt la fel de bătăioși precum, să dau un exemplu mai evident, Nord-Coreenii. Nu sunt toți rușii răi, sunt creștini și războiul este contrar valorilor lor.
Sper că te-am ajutat!

| Allemando a răspuns (pentru Allemando):

Mă scuzi, am introdus o paranteză în plus în link
Cel care funcționează e acesta: https://www.tpu.ro/......sovietica/

| Wordofthat999999 explică (pentru ADK2):

Cel mai frumos răspuns.