| MotoBlitz a întrebat:

Salut! Dacă rămâi repetent în clasa a IX-a și te dau afară din liceu, unde mai poți intra ca să repeți anul? Să zicem că ai media 8, 20 profil mate info engleză intensiv, dar nu ai trecut corigența la mate și te-au exmatriculat, poți intra altundeva cu media aia sau se ține cont de media de la E.N. sau ce criteriu este și unde mai poți intra?

7 răspunsuri:
| Drake21 a răspuns:

Da La orice liceu cu media pe care o ai

| cfrtobias a răspuns:

De ce nu poti repeta tot la scoala aia?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca ramai repetent repeti clasa la acelasi liceu, in caz de repetentie nu esti exmatriculat fara drept de a te inscrie in acelasi liceu si profil, de altfel nici nu exista aceasta sanctiune pentru cl. a IX-a.

| MotoBlitz explică (pentru Ioandelasal):

La colegiul meu așa este, știu pentru că am semnat. Bănuiesc că acum ți-ai dat seama la ce fel de colegiu mă refer. Tocmai de aceea mă tem, mi-e că nu o să mai fiu primit la alt colegiu dacă rămân aici repetent și sunt dat afară și nu vreau la tehnologic, mai ales venind de la un astfel de profil de top. Situația pe care o spun este ipotetică, nu cred că o să ajung acolo și nici nu sper

| MotoBlitz explică (pentru cfrtobias):

Pentru că nu este o simplă școală. Cred că știi la ce instituție mă refer. Oricum, situația e ipotetică, nu cred că o să ajung în situația aia, mai ales având în vedere determinarea mea pentru învățat, dar am vrut să aflu ce se poate întâmpla.

| MotoBlitz explică (pentru Drake21):

Dar dacă vorbesc cu directorul oare nu mă poate băga chiar daca nu am media? Adică dacă el decide că vrea să mă primească nu o poate face?

| Drake21 a răspuns (pentru MotoBlitz):

Ba da