Feedback trimiti daca se intimpla sa fii atentionat de site-ul pe care vrei sa pui clipul tau.Ca sa faci clipul privat, iti trebuie cont pe site-ul respectiv.In setari ai sa gasesti setarea privat.E la fel ca pe facebook. Daca vrei sa-l pui pe FB, e mai simplu.Cred ca pe acolo stii sa lucrezi la profil.
Nu mai visa. Clipul tau nu va ajunge niciodata la scala internationala poti pune ce piesa vrei tu. Insa daca vrei tu pentru linistea ta sufleteasca poti sa scrii... oricum nu conteaza.
E internetul plin de videoclipuri care au fel si fel de melodii pe fundal. La televizor la emisunile gen: Vocea Romaniei, X Factor, concurentii detin drepturile de autor la melodiile care le canta? La nunti, botezuri, lautarii nu canta melodii la care nu au drepturi de autor?
Si eu am facut un filmulet in care am bagat o melodie pe fundal (nu am drepturi de autor la ea) si uite ca nu am fost dat in judecata. Stai linistit ca ACTA nu s-a aprobat, baga ce melodie vrei, nu iti mai face atatea griji din cauza unei simple melodii.
In mod legal o poti pune doar deca detii drepturile de autor sau dreptul de difuzare. Risti sa-ti fie sters videoclipul pentru incalcarea drepturilor de autor, daca firma/ persoana care le detine va solicita aceasta. Numai bine!
S-ar putea sa patesti si tu ca si mine:am postat pe youtube un splitt facut de mine, de pe un cd inregistrat la nunta fiicei mele. Dupa vreo doi ani, ma trezesc cu o atentionare de la youtube ca am incalcat drepturile de autor al FullScreen.Inc,drept care mi-au sters splitt-ul respectiv.Bineinteles ca am trimis un feedback in care am prezentat situatia si am cerut lamuriri in privinta drepturilor pe care le-am incalcat.Astazi am primit raspuns, cam dupa o luna, ca splitt-ul a fost restaurat, dar intre timp am setat, tot ce am incarcat, la privat.Ca sa nu ai probleme te sfatuiesc sa faci la fel, ca sa nu ai probleme de genul de mai sus.Va putea fi vazut doar de cine vrei tu.
Cum e treaba cu feedback-ul? Si cum pot face sa il vada doar cine vreau eu?
Si daca scriu a cui e melodia in descriere, nu mai pot fi dat in judecata?
Pai daca il pui pe privat nu inseamna ca poti doar tu sa il vezi?
G777 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: