| Aoxkajcjw a întrebat:

Salut, e un coleg la mine la lucru care tot caută scandal și NIME nu ii face nimic. Am vorbit și cu șeful de schimb și cu șeful mare, NIME nu îl calmează pentru că e vechi mă gândesc..eu am vreo 2 ani el 10+ oare dacă mă prinde intr-o zi nervos și iau o rangă și îi dau cu ea până să calmează la picioare ce pot pati?

9 răspunsuri:
| mastadont a răspuns:

Nu se întâmplă nimic grav, vei avea doar un dosărel penal micuț la poliție și vei ajunge la facultate cu frecvență la zi și cu internat permanent unde vei fi educat vreo câțiva ani în subtilele tehnici de a găsi săpunul prin baie.
Nu mai bine îți vezi tu de treaba ta și încerci să-l ignori pe acel coleg? Dacă e el prost trebuie să te cobori și tu la nivelul lui?

| johnnny123 a răspuns:

Poți păți să mergi între 3 luni și 2 ani la răcoare. Suficient cât să te calmezi și tu.

| adryang78 a răspuns:

Cea mai bună luptă este cea care nu are loc. Violența nu duce la nimic bun, ci tot la violență.
Mai bine ignoră-l, doare mai mult decât câțiva pumni.

| Aoxkajcjw explică (pentru mastadont):

Ignori cat ignori dar totuși...cat sa și ignori

| gabicoo a răspuns:

Fă-i o nefăcută! Gen: o suni, anonim, pe nevastă-sa și îi spui că are o amantă și că o înșeală!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Aoxkajcjw):

OK, DE CE NU PLECI? E un mediu plin de sefi ignoranti si de colegi de doi lei, presupun ca nu aveti eu-stiu-ce-salarii, ce te opreste sa faci ceva pentru viitorul tau si sa alegi CEVA MAI BUN?

| sammie a răspuns:

Nu inteleg daca e troll sau nu.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Ai o soluție legală mult mai bună. Folosește dispozitiv de înregistrare audio și înregistrează-i pe toți, de la angajat, până la șeful cel mare, patronul, apoi mergi cu acele înregistrări la IT, poliție și depui plângere pentru hărțuire. Și, fi sigur că este posibil ca acel angajat să fie dat afară, iar patronul să primească o amendă.

| Simpatic a răspuns:

Ce poti pati? pai fie inchisoare fie dosar penal si chemat pe la judecata o multime de timp si primit amenda penala, asta in cel mai bun caz in care nu l-ai lovit tare.
Daca acela va avea nevoie de anumite zile de ingrijiri medicale nu doar ca vei primi inchisoare dar va trebui sa ii platesti spitalizarea si eventuala invaliditate happy

Sfatul meu daca esti tare pe brat sa il iei de gat cand iesiti odata afara, doar sa il sperii, nu cu ranga nu cu loviri!

Depinde ce ti-a facut daca merita ceva sau nu.
Ca sunt destui oameni aroganti in viata de zi cu zi, nu ii poti lovi pe toti!