Nu se întâmplă nimic grav, vei avea doar un dosărel penal micuț la poliție și vei ajunge la facultate cu frecvență la zi și cu internat permanent unde vei fi educat vreo câțiva ani în subtilele tehnici de a găsi săpunul prin baie.
Nu mai bine îți vezi tu de treaba ta și încerci să-l ignori pe acel coleg? Dacă e el prost trebuie să te cobori și tu la nivelul lui?
Poți păți să mergi între 3 luni și 2 ani la răcoare. Suficient cât să te calmezi și tu.
Cea mai bună luptă este cea care nu are loc. Violența nu duce la nimic bun, ci tot la violență.
Mai bine ignoră-l, doare mai mult decât câțiva pumni.
Fă-i o nefăcută! Gen: o suni, anonim, pe nevastă-sa și îi spui că are o amantă și că o înșeală!
OK, DE CE NU PLECI? E un mediu plin de sefi ignoranti si de colegi de doi lei, presupun ca nu aveti eu-stiu-ce-salarii, ce te opreste sa faci ceva pentru viitorul tau si sa alegi CEVA MAI BUN?
Ai o soluție legală mult mai bună. Folosește dispozitiv de înregistrare audio și înregistrează-i pe toți, de la angajat, până la șeful cel mare, patronul, apoi mergi cu acele înregistrări la IT, poliție și depui plângere pentru hărțuire. Și, fi sigur că este posibil ca acel angajat să fie dat afară, iar patronul să primească o amendă.
Ce poti pati? pai fie inchisoare fie dosar penal si chemat pe la judecata o multime de timp si primit amenda penala, asta in cel mai bun caz in care nu l-ai lovit tare.
Daca acela va avea nevoie de anumite zile de ingrijiri medicale nu doar ca vei primi inchisoare dar va trebui sa ii platesti spitalizarea si eventuala invaliditate
Sfatul meu daca esti tare pe brat sa il iei de gat cand iesiti odata afara, doar sa il sperii, nu cu ranga nu cu loviri!
Depinde ce ti-a facut daca merita ceva sau nu.
Ca sunt destui oameni aroganti in viata de zi cu zi, nu ii poti lovi pe toti!