Poti sa ai conturi si cardri la fiecare banca existenta in Romania si nu numai
Orice banca din lume iti face card daca tu ceri si ai "spate" iar asta, nu este ilegal, e un serviciu din care partile castiga reciproc.
Poti avea un tir cu carduri si un majordom cu manusi albe de caprioara sa-l poarte dupa tine prin univers la shopingul suprem.
Iar daca te-ntrebi cine poate umple toate cardurile de sa crape? : Ultron. 010001010010011011111010.
Sigur ca-i legal sa ai si 10 carduri la 10 banci diferite, doar sa ai bani in ele, ca ti le inchid automat dupa 6 luni de nefolosinta.
Nu este ilegal. Bancile ar fi bucuroase sa-ti dea si cate doua carduri la fiecare Banca existenta. Daca ai bani sa alimentezi conturile. Goale nu merita sa le tii. Platesti comisioane.
Bună. Și eu obișnuiam să pariez pe acest meci. Cotele au fost foarte bune pe pariurionline.tv/ și îmi amintesc că am luat o sumă destul de bună. Iubesc astfel de meciuri de fotbal cu principii! Pot să recomand platforma, o folosesc de mult timp.
Ce întrebare e asta? De ce nu ar fi legal? Parca trăiți pe luna asa puneți unii niște întrebări...