Din ce spui esti si tu vinovat, chiar daca batrana ti-a "sarit in fata", erai baut si aveai viteza mare.
O sa fii cercetat penal pentru ucidere din culpa, conform Codului penal, citez:
"ART.192. Uciderea din culpă
(1) Uciderea din culpă a unei persoane se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.
(2) Uciderea din culpă ca urmare a nerespectării dispoziţiilor legale ori a măsurilor de prevedere pentru exerciţiul unei profesii sau meserii ori pentru efectuarea unei anumite activităţi se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani. Când încălcarea dispoziţiilor legale ori a măsurilor de prevedere constituie prin ea însăşi o infracţiune se aplică regulile privind concursul de infracţiuni."
Daca si la ce pedeapsa vei fi condamnat depinde de ce va stabili instanta de judecata.
Viteza era asa mare problema e ca masina avea franele defecte tineau doar pe fata si daca au tinut doar pe fata s-a dus mai mult taras, de asta probabil sa constat ca aveam 110, mai mult de 60-70 nu aveam
Situatia de fapt o sa se stabileasca in urma cercetarii accidentului si va fi avuta in vedere. Nu este in favoarea ta ca ai circulat cu defectiuni ale sistemului de franare.
Îmi pare rău că ți s-a întâmplat așa ceva. Sfatul meu e să-ți iei un avocat cât mai curând. El te va consilia. Și fă-ți programare la psiholog, să te ajute să treci peste traumă.
Nu este vina ta acea femeie nu trebuia sa se bage in fata ta si nu ar fi trebuit sa sa treaca printr-un loc nepermis dar poti sa dai familiei daune morale in bani ca le ai ucis membra familiei si sa nu te denunte sa faca reclamatie la politie SPER CA TE-AM AJUTAT
Mersi,dar politia deja a venit odata cu ambulanta, au facut poze
Scuza-ma ca iti spun, dar este vinovat. Daca nu era baut nu avea nici ce-a mai mica problema. Chiar daca ti-a sarit cineva in fata si ai lovit-o/omorat-o si ai fost prins baut ai dosar penal.
Nu stiam scuze
BadBoyCristy întreabă:
Rado6931 întreabă: