| canazar94 a întrebat:

Salut,ieri in jurul orei 16, 17:00 ma duceam la un prieten acasa sa facem presiunea la roti cu compresorul la masina,in drum spre acesta pe sosea in localitate mi-a sarit o femeie in varsta in fata si am accidentat-o mortal,a murit pe loc, a avenit politia mi-a luat proba de sange si am suflat si in ala de testat aerul expirat si bausem putin whiskey cu 6 -7 ore iun urma si mi-a iesit la proba care sufli in aparatul ala 0, 14,iar problema e ca ei spun ca in momentul accidentului ei spun ca am avut viteza de aproximati 110kmh in localitate,eu nu mai tin minte m-am speriat tare din cauza inciddentului,dar nu cred ca am avut 110, bine ca a e o camera de supraveghere in zona si o sa se vada mai exact,credeti ca pot intra in puscarie cu 0, 14 sau nu? sunt la pamanat in momentul de fata,mi-a sarit femeia de zici ca am fost blestemat sa fac un accident,mentionez ca faptul ca doar am baut si am avut putina viteza este vina mea in rest ea sa aruncat in fata, tranversand intr-un loc nepermis!

10 răspunsuri:
| mariacazcu a răspuns:

Nu este vina ta acea femeie nu trebuia sa se bage in fata ta si nu ar fi trebuit sa sa treaca printr-un loc nepermis dar poti sa dai familiei daune morale in bani ca le ai ucis membra familiei si sa nu te denunte sa faca reclamatie la politie SPER CA TE-AM AJUTAT

| pilaf a răspuns:

Îmi pare rău că ți s-a întâmplat așa ceva. Sfatul meu e să-ți iei un avocat cât mai curând. El te va consilia. Și fă-ți programare la psiholog, să te ajute să treci peste traumă.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Din ce spui esti si tu vinovat, chiar daca batrana ti-a "sarit in fata", erai baut si aveai viteza mare.
O sa fii cercetat penal pentru ucidere din culpa, conform Codului penal, citez:
"ART.192. Uciderea din culpă  
(1) Uciderea din culpă a unei persoane se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.  
  (2) Uciderea din culpă ca urmare a nerespectării dispoziţiilor legale ori a măsurilor de prevedere pentru exerciţiul unei profesii sau meserii ori pentru efectuarea unei anumite activităţi se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani. Când încălcarea dispoziţiilor legale ori a măsurilor de prevedere constituie prin ea însăşi o infracţiune se aplică regulile privind concursul de infracţiuni."
Daca si la ce pedeapsa vei fi condamnat depinde de ce va stabili instanta de judecata.

| canazar94 explică (pentru Ioandelasal):

Viteza era asa mare problema e ca masina avea franele defecte tineau doar pe fata si daca au tinut doar pe fata s-a dus mai mult taras, de asta probabil sa constat ca aveam 110, mai mult de 60-70 nu aveam

| canazar94 explică (pentru mariacazcu):

Mersi,dar politia deja a venit odata cu ambulanta, au facut poze

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru canazar94):

Situatia de fapt o sa se stabileasca in urma cercetarii accidentului si va fi avuta in vedere. Nu este in favoarea ta ca ai circulat cu defectiuni ale sistemului de franare.

| BJK1903 a răspuns (pentru mariacazcu):

Scuza-ma ca iti spun, dar este vinovat. Daca nu era baut nu avea nici ce-a mai mica problema. Chiar daca ti-a sarit cineva in fata si ai lovit-o/omorat-o si ai fost prins baut ai dosar penal.

| mariacazcu a răspuns (pentru canazar94):

Nu stiam scuze

| canazar94 explică (pentru BJK1903):

Macar sa mi faca doar dosar penal, e bine ca n-am mai facut nici o infractiune pana acum

| BJK1903 a răspuns (pentru canazar94):

Pana acum politistii ce ti-au spus? Spune-le sa verifice franele de la masina ca sa fie siguri ca masina avea probleme cu franele.