Nu este vina ta acea femeie nu trebuia sa se bage in fata ta si nu ar fi trebuit sa sa treaca printr-un loc nepermis dar poti sa dai familiei daune morale in bani ca le ai ucis membra familiei si sa nu te denunte sa faca reclamatie la politie SPER CA TE-AM AJUTAT
Îmi pare rău că ți s-a întâmplat așa ceva. Sfatul meu e să-ți iei un avocat cât mai curând. El te va consilia. Și fă-ți programare la psiholog, să te ajute să treci peste traumă.
Din ce spui esti si tu vinovat, chiar daca batrana ti-a "sarit in fata", erai baut si aveai viteza mare.
O sa fii cercetat penal pentru ucidere din culpa, conform Codului penal, citez:
"ART.192. Uciderea din culpă
(1) Uciderea din culpă a unei persoane se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.
(2) Uciderea din culpă ca urmare a nerespectării dispoziţiilor legale ori a măsurilor de prevedere pentru exerciţiul unei profesii sau meserii ori pentru efectuarea unei anumite activităţi se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani. Când încălcarea dispoziţiilor legale ori a măsurilor de prevedere constituie prin ea însăşi o infracţiune se aplică regulile privind concursul de infracţiuni."
Daca si la ce pedeapsa vei fi condamnat depinde de ce va stabili instanta de judecata.
Viteza era asa mare problema e ca masina avea franele defecte tineau doar pe fata si daca au tinut doar pe fata s-a dus mai mult taras, de asta probabil sa constat ca aveam 110, mai mult de 60-70 nu aveam
Mersi,dar politia deja a venit odata cu ambulanta, au facut poze
Situatia de fapt o sa se stabileasca in urma cercetarii accidentului si va fi avuta in vedere. Nu este in favoarea ta ca ai circulat cu defectiuni ale sistemului de franare.
Scuza-ma ca iti spun, dar este vinovat. Daca nu era baut nu avea nici ce-a mai mica problema. Chiar daca ti-a sarit cineva in fata si ai lovit-o/omorat-o si ai fost prins baut ai dosar penal.
BadBoyCristy întreabă:
Rado6931 întreabă: