| Marianu254 a întrebat:

Salut, imi poate spune si mie cam cati ani de puscarie primeste acest criminal? Politia deja s-a autosesizat si l-au identificat pe sofer...
https://www.facebook.com/107201260991918/videos/30240024 0961238

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Puscarie? Maxim 1 amenda pe care probabil nici nu o va plati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deindata ce nu s-a produs accident nici nu se pune vorba de puscarie. Primeste amenda Si MAXIM ii va fi luat carnetul o perioada.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Fapta respectivului nu este infractiune, asa ca nu va fi condamnat penal.
Fapta este contraventie si poate fi amendat pentru nerespectarea regulilor privind depăşirea si suspendat dreptul de a conduce pe 30 de zile.

| Marianu254 explică (pentru Ioandelasal):

Vorbesti prostii, prietene

| Marianu254 explică:

Tin sa va anunt pe toti ca are dosar penal pentru tentativa de omor, probabil va primi pedeapsa maxima

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Marianu254):

Si eu tind sa te anunt ca tu vorbesti prostii

"„Urmare a vizionarii imaginilor surprinse în trafic, la data de 17.07. 2020, poliţiştii tulceni au identificat şi sancţionat conducatorul auto, cu amendă contravenţională, luându-se totodată şi măsura suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice", a comunicat IPJ Tulcea.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru Marianu254):

In primul rand nu-ti sunt prieten, nu pot avea unul atat de prost informat si care n-are habar de legislatia rutiera.
In al doilea rand vezi ce masuri a luat politia, citate de suntserios, sunt exact cele pe care le-am indicat.