In primul rand, daca fetita te-a surprins in timp ce traversai trecerea de pietoni, si nu ai avut timp de reactie, consideri ca ai acordat prioritate pietonilor?
Cat despre starea medicala a fetitei... Nu prea poti face nimic, chiar si daca e un aranjament. Ai lovit-o, a suferit pe urma neglijentei tale, acum are drepturi. Nu sunt medic, dar am mai auzit de cazuri in care se astepta recuperarea, pentru a vedea daca sunt necesare interventii chirurgicale sau nu.
Daca ai avut polita RCA valabila, si nu ai consumat alcool, oricum, asigurarea o va despagubi. Pe tine te va afecta doar la dosarul penal, care oricum va fi solutionat cu suspendare.
Ai sa treci si peste asta.
Nu consider ca am acordat dar fetita are antecedente cu taiatul venelor deci nu e tocmai o sfanta insa eu nu am auzit de recuperare si abia dupa sa ajungi la operatie cand se sudeaza piciorul care a avut o fisura. Oricum mutumesc frumos pentru raspuns nu sunt in masura sa judec cele spuse de tine, o seara minunata.
Daca a trecut pe trecerea de pietoni, e normal vina ta. Acum nu te poti lua dupa doctorii din ziua de azi, cine stie ce au descoperit le picior, tot ce e posibil!
Noi putem sa ne dam doar cu parerea, ceea ce nu conteaza, in situatia expusa, doar medicii pot spune daca este ori nu posibil si cand trebuia facuta operatia.
Totul este ok medicul a spus ca nu este nevoie de o interventie chirurghicala si ca ea in momentul de fata face recuperari insa a sufferit o entorsa care sigur nu se datoreaza mie
DaciaRomania întreabă: