| MonsterBlood a întrebat:

Salut la toata lumea.sunt un dobitoc si am picat sala a 2 oara cu 20 la fel ca prima, si asi dori sa stiu daca trebuie sa ma programez singur sau la klm de unde am facut scoala? si daca singur cum ar trebui sa fac? Multumesc anticipat

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai dat sala de doua ori si tot nu stii cum sa te programezi?

| MonsterBlood explică (pentru suntserios):

Da pentru ca acum te programeaza in cateva luni si cine sa imi explice frate prima data am fost programat de instructor...si acolo la gisheu mi-a spus sa intru pe siteul prefecturii si sa imi fac a 2 zii programare dar nu ma lasa fiinda imi spune sa mai astept

| untaken a răspuns:

Candidatul declarat RESPINS la proba teoretica se poate prezenta in vederea inregistrarii pentru sustinerea unei noi probe dupa o perioada de cel putin 15 zile, dar nu mai tarziu de 1 an de la absolvirea cursurilor scolii de soferi, la ghiseul de inregistrare, cu actul de identitate si dosarul de examen.

| Violleta2022 a răspuns:

Lasa ca aflii tu peste 15 zile, cand vei avea dreptul sa te inscrii.
Intre timp, pune mana si toceste legislatia rutiera, ca nu se invata singura si vei pica si a 3-a oara!

| MonsterBlood explică (pentru Violleta2022):

Mi-am cumparat codu rutier 2017 si invat din el sa mie mi-a spus aia de la ghiseu ca de maine te poti inscrie pe siteul prefecturii aia m-a bagat in dubii ca sa asa stiam si eu ca trebuie sa astept 15 zile...