Era bine să ai pregătit un buncăr, dacă tot ții atât de mult la viața ta.
Nu e târziu să faci unul mic de 3x3, dar nu este ieftin deloc, trebuie să fie adânc în subteran, măcar la 10m, și să aibă pereți de beton armat groși de vreo 5m, cumperi butelii de oxigen sau aer îmbogățit cu oxigen și provizii pentru 3 luni, te costă o căruță de bani dar rămâi în viață.
Păi, roagă-te lui Dumnezeu pentru pacea lumii și pentru a avea zile îndelungate, dar frumos trăite, după cum crezi tu, că l-ai bucura pe Dumnezeu prin trăirea ta!
Mă bucur că ți-ai schimbat radical perspectiva:
în 23 August 2021 | Sorynn17 a întrebat:
Vreau sa mor, nimanui nu-i pasa de mine, nu ma iubeste, m-am saturat de toate criticile oamenilor, ce rost mai are viata?
În loc să pendulezi tot timpul între "vreau să mor" și "aoleo, nu vreau să mor", mai bine ai încerca să trăiești fiecare zi pe care o ai.
"Păi, roagă-te lui Dumnezeu..."
Da, fix asta e solutia...
Practic, cred că dacă Putin ar vrea război nuclear va fi asasinat de militari (nici ei nu vor ca toată lumea să moară).
Stai cuminte, in alta intrebare ai fi vrut sa mori.
Cred ca un psihiatru te-ar ajuta mai mult decat acest site.
"cum vom putea supraviețui în caz de un razboi nuclear?"
dacă chiar o fi, răspunsul scurt e: nicicum (doar in filme se poate)
Hey!
Cam toata planeta este ingrijorata de ceea ce se intampla intre Ucraina si Rusia! Toti se tem de ceea ce spune Putin sa speram ca nu se va ajunge aici. Toti ne dorim sa nu murim pentru ca avem multe de realizat!
Doamne Fereste de ceva! Roaga-te, habar n-am...
Calmeaza-te Titele ca nu o sa fie niciun razboi nuclear, nu va mai speriati atat ca nu il lasa nimeni pe Putin sa dea cu nucleara, sunt generali care doar ei dau cu asta.
Dupa Bau-Bau cu virusul invizibil acum esti speriat de "atac nuclear".
Un atac nuclear nu se poate face la o simpla apasare pe buton, de o singura persoana.
Este nevoie de un grup intreg de oameni pentru pregatire /montare /transport, dupa care trebuie introduse cel putin 2 coduri de sigurante, de 2 persoane DIFERITE, pentru acordul lansarii.
Iar daca se incearca asa ceva, cealalte tari cu capacitate nucleara sesizeaza apropierea anodului cu catodul si pot nimici incarcatura inainte de lansare.