Este bine sa studiezi atent legislatia si s-o intelegi. S-ar putea ca Memo Plus sa te ajute putin la memorare, dar nu este asa important.
Dupa studierea legislatiei este bine sa faci teste, pentru fixarea cunostintelor.
Salut! Probabil o sa razi dar eu mi-am descarcat de pe app store (magazin play) o aplicatie in care trebuia sa raspunzi la niste intrebari, un test cu alte cuvinte. Mie mi s-a parut distractiv si am invatat multe chestii Scri in bara de search test legislatie si gasesti acolo cate vrei. E doar un sfat, pana la urma faci cum crezi tu ca e mai bine. Bafta!
Memo plus este pentru babe batrane care uita de la mana pana la gura ce au mancat. Nu cred ca auta un tanar cu memorie proaspata si viguroasa.
E buna ideea ta, am luat o aplicatie in care am codyl rutier si chestionare si mai fac din cand in cand. Multumesc pentru sfat. Mersi frumos
Nu te ajuta mai cu nimic, poate vei retine tu mai repede stind ca ai luat acea pastiluta.Deci un fel de pacaleala, de fapt este autosugestia. Daca ai credinta ca acea pastila te va ajuta, ia-o. De fapt daca ai credinta ca 10 ml de apa iti face bine, bea. Ceva trebuie sa ne stimuleze autosugestia chiar si un pahar cu apa, credinta sa ai ca acel pahar cu apa te va ajuta.
Cand eram mai mic si aveam teze/examene de dat ma ajuta. Sau asta cred eu, mai bine sa fiu pacalit de pastila si sa stiu ca iau sala din prima si de restul ma descur.
Memo plus nu îți bagă învățătura in cap.
Ca să reții ceva, ca să memorezi, dacă nu vrei să fii papagal, ceea ce este cel mai greu lucru, trebuie să creezi, să găsești conexiuni între noțiuni, între idei, să le cauți. Nimic din ceea ce nu este conectat. nu este învățat. Memo plus nu conectează.