Mai baiatule o fata nu e proprietatea ta. Si daca te a inselat ce? Zici ca aveti 5 copii impreuna si 20 de ani de casnicie, asa mare tam tam faci cu inselatul asta la 15 ani. Trecand peste, sunteti copii ce sa va faca politia? Cere ti scuze si vorbeste cu ei sa nu creeze probleme ca nu si au rostul, oricum nu am inteles exact cine vrea sa faca probleme ea, sau tipul ala? Pe ea o deranjeaza injuraturile sau faptul ca tipul ala vrea sa i publice numarul? Nu ti face atatea griji, nu cred ca ai amenintat o sau ceva de genul. Politia are griji mai mari dar pe viitor incearca sa fii mai intelept si lasa orgoliile
Baiatul ala daca are vedetisme in cap sa i iasa pe nas. Dar nu ti face tu griji, oricum nu cred ca se intampla nimic. Dar fata de ce nu i spune acelui baiat sa inceteze cu prostiile ca suna la politie? De ce nu vorbeste cu parintii ei? Pe ea o hartuieste acel baiat? Sau baiatul ala se considera prieten cu ea?
Nu se baga politia in orice mizilic sau fleac sau lucru de mica importanta legat de siguranta publica.