| Andy1235 a întrebat:

Ma numesc Andrei si am o problema.
Vreau sa va zic de acum ca nu am chef de caterinca si vreau raspunsuri serioase.

Deci acum ceva timp am cunoscut o fata de 15 ani si am decis sa fim impreuna.Totul frumos, a trecut o sapt si vad un mesaj de la un prieten care spune ca e cu ea de 2 zile.Mi-am dat seama ca este un sarpe.M-a inselat. Bunnn,fac un grup cu omul ala si cu ea sa vad ce s-a intamplat, ne-am dat ss-uri si am injurat-o sincer(e absolut legal, e opinia mea, m-am informat despre asta.). Problema e ca omul asta vrea sa ii puna nr la story pe insta(are 15k).Si ss-uri si nume si tot.Eu i-am spus sa nu o faca...am si dovezi. Fata a zis ca daca face asta sun la politie.A spus ca si eu am treaba, dar nu inteleg de ce.TOT CE AM INCERCAT SA FAC E SA AFLU SI SA OPRESC.Credeti ca o sa imi faca ceva politia?
A vrut sa vada cum e sa inseli...ea a inceput.
Sunt speriat...DAU FUNDA.

Deci patesc ceva cu politia? Am dovada cand spune ca ar minti politia ca sa scape si ca sa ma bage si pe mine

11 răspunsuri:
| Steregoi a răspuns:

Nu se baga politia in orice mizilic sau fleac sau lucru de mica importanta legat de siguranta publica.

| Andy1235 explică (pentru Steregoi):

Nu stiu ce sa zic...sunt speriat

| Steregoi a răspuns (pentru Andy1235):

Daca ea ar tine la tine nu te-ar lăsa speriat sau in incertitudine ci te-ar asigura de dragostea ei.

| Andy1235 explică (pentru Steregoi):

M-a înșelat.Aia e.Deci până la urmă imi face ceva poliția sau nu?

| Emma30555 a răspuns:

Mai baiatule o fata nu e proprietatea ta. Si daca te a inselat ce? Zici ca aveti 5 copii impreuna si 20 de ani de casnicie, asa mare tam tam faci cu inselatul asta la 15 ani. Trecand peste, sunteti copii ce sa va faca politia? Cere ti scuze si vorbeste cu ei sa nu creeze probleme ca nu si au rostul, oricum nu am inteles exact cine vrea sa faca probleme ea, sau tipul ala? Pe ea o deranjeaza injuraturile sau faptul ca tipul ala vrea sa i publice numarul? Nu ti face atatea griji, nu cred ca ai amenintat o sau ceva de genul. Politia are griji mai mari dar pe viitor incearca sa fii mai intelept si lasa orgoliile

| Steregoi a răspuns (pentru Andy1235):

Nu-ti face nimic politia.

| Andy1235 explică (pentru Emma30555):

In primul rand, doar voiam să stiu de ce a facut-o.Da recunosc, am injurat-o.Si băiatul ăla vrea sa ii publice nr.

Si tot insista... băiatul ăla rea sa devina vedete...le m spus sa se oprească dar nu vor. Fata aia cică suna la poliție daca face asta.Si ma rog.chiar n am putut să îi opresc..si cică si eu sunt băgat.Nu eu am vrut să îi dau nr.

| Emma30555 a răspuns (pentru Andy1235):

Baiatul ala daca are vedetisme in cap sa i iasa pe nas. Dar nu ti face tu griji, oricum nu cred ca se intampla nimic. Dar fata de ce nu i spune acelui baiat sa inceteze cu prostiile ca suna la politie? De ce nu vorbeste cu parintii ei? Pe ea o hartuieste acel baiat? Sau baiatul ala se considera prieten cu ea?

| FaraNumePls a răspuns:

Vai de voi

Le-am spus sa înceteze.Baiatul ala a spus că îl doare ca suna poliția.Ma rog asa sunt copiii mai nou.Nu zic ca sunt eu cine stie cine, dar macar am avut putina minte sa termin.