Poti vorbi cu cel care a vandut-o sa-i spui ce s-a intamplat, desi nu cred ca vei rezolva ceva. Altceva nu prea poti face, decat daca vrei sa te duci sa il bati, ca sa zic pe romaneste.
Na raspuns la telefon l-am sunat de pe mai multe numere.
Adio bani. ai dovezi in acte? a fost la vreun veterinar? ai vreun buletin medical? Slabe sanse sa iti recuperezi banii. De acum incolo folositi formulare vanzare/cumparare. in cazul animalelor sa printati o poza micuta "color) pe actul vanzare cumparare.
E clar, ti-ai luat teapa. Ti-a trimis o veverita bolnava si probabil a murit de la caldura.
Asta e invatatura de minte pentru ca 900 de lei e foarte mult. O veveriță nu merita atâția bani nici în alta lume. Normal ca așa fac oamenii de pe olx și alte site-uri de genul, te pacalesc. Apropo de recuperat banii nu poți dacă ai fost și la politie. Încearcă sa îl suni de mi multe ori și sa trimiți mesaje. Condoleanțe pentru veverita
Animalele se cumpara numai de la cei acreditati sa vanda animale. Se cumpara cu bon, cu carnet de sanatate, cu tot ce trebuie ca sa ateste ca acel animal este sanatos si poate fi instrainat conform legilor in vigoare.
Natia asta nu se mai face bine, numai tampiti...
Lacatusw2005 întreabă: