| AlexAle27 a întrebat:

Salut. Nevasta mea legal a fugit de acasă cu cumatrul și nasul la copii. A luat și fetele și actul de căsătorie și certificatele de naștere. Una de 1 an și alta de 3 jumate. Ea bea și se droghează. Și nasul la fel. Pot câștiga în judecata?

11 răspunsuri:
| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns:

rolling on the floor pai si tu n-ai vazut ba cand ai luat-o ca e vai soarta ei? Sau esti pe premiza sa fie vie ca si tu la randu tau esti un papagal care n-a realizat prea multe in viata si a trait pana acum pe premiza lasa ba ca macar am siguranta zilei de maine?

| AlexAle27 explică (pentru AlexandruContFacutLaMisto):

A început între timp frate... sa fac lucrurile astea

| Nic1971 a răspuns:

Dacă poți dovedi, fără drept de apel.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, poti divorta si obtine incredintarea fetelor numai tie, bineinteles daca poti dovedi ce-ai afirmat.

| AlexAle27 explică (pentru Ioandelasal):

Are vreo legătură ca e cu Nasul?

| AlexAle27 explică (pentru Nic1971):

Adică fără drept de apel?

| Wolf1988 a răspuns:

O fi avand motivele ei.

| AlexAle27 explică (pentru Wolf1988):

O fi avut. nu am bătut o. Nu am terorizat o. Îmi zice ca toate femeile sunt curwe. putea sa facă amiabila nu vrea. vrea ea copii amândoi.Cum sa fugi cu Nasul copiilor. care e un drogat bețiv...

| troleibuz a răspuns (pentru AlexAle27):

Daca bea si se drogheaza, si mai e si cu un om atat de distrus care probabil a manipulat-o sa devina asa, nu e lucida, poti obtine copiii linistit.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru AlexAle27):

N-are importanta ca a plecat cu nasul, important este ca a plecat de la domiciliu cu alt barbat, ca bea si se drogheaza.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca aduni dovezi cu faptele astea, iar despre partea ta nu se aduc acuzatii si dovezi (adica nu ai facut scandal, si ai sprijinit familia financiar), poti "castiga in instanta", daca te referi la drepturile de custodie.
Daca stii sigur unde sunt copiii, si ca sotia ta este sub influenta alcoolului si a altor substante, poti suna la 112 pentru a lua copiii de acolo, si a obtine un proces verbal de constatare, foarte bun in proces.