A da, daca nu te protejezi poti plati pensie alimentara.
Pai si nu se pune aici legea *violarea de domiciliu* pentru ca ai ei nu stiu? Totusi casa nu este pe numele ei sa zici ca na si nici in buletin nu are domiciliu asta ca s-a mutat.
Nu patesti nimic, indiferent cine te prinde. Daca intri in casa lor, asa, doar nu intri pe geam sau cand nu este nimeni acasa, intri ca esti chemat.
Fata acolo locuieste, odata ce te cheama la ea, ai fost invitat. Daca te prinde parintii ei, nu au ce sa-ti faca, fica lor tea chemat, atit din pct de vedere al aflarii tale acolo in casa, cit si sexual daca jucati jocuri de astea
Odata ce fata vrea, tu esti acolo sa o ajuti, sai satisfaci dorintele asa ca de stai prea mult pe ginduri, poate cheama pe altul si tu ramai batind din buzel cauti pe nea Ion sau dorel sa iti dea aia acordu ba ne lesi cu timpeniile tale.
Trebuia deja sa fii in git pana la urechi, sa se roage o fata de tine si tu sa-i spui, stai asa, intru pe TPU sa consult pe nea Ioan sa vad ala ce spune esti de cascadorii plinsului.
Uite cui le da dzeu femei, la astia care nu stiu ce sa faca cu ele, ori nu stiu cu ce se maninca.
Legal, moral, ia-o cum doresti nu patesti nimic. Daca te prind parintii fetei si te bate tacsu il poti reclama tu la politie si sa aiba probleme, nu tu, tu ai fost rugat sa te afli acolo la locul accidentului
Dao mie, nu-i de tine
Oamenii ca si tine la un moment dat o sa calce stramb si vor intra in puscarie pe motiv *nu stiam* indf cum o iei, ai nevoie si de un sfat legal.
Du-te la ea boss nebunaticule, ce norocos esti du-te la ea ca te asteapta fata, nu o lasa sa te astepte ca se usuca fata
si relian, daca vezi asta, atunci esti prost
Cumva ai dreptate, astept si alte raspunsuri doar pentru informare, nu am zis ca nu merg ceaw.
Nu e violare de domiciliu. Ai fost invitat, nu ai intrat pe geam.