Rușii vor asta de ani de zile, dinainte să atace Ucraina.Că au cerut acum din nou sau nu e irelevant, ei vor continua să își dorească asta.
Iar Trump pare un aliat al Rusiei, nicidecum al Europei, așa că poate face oricând ce vrea Putin.
Dar asta nu înseamnă că trebuie să ne panicăm, suntem în NATO și avem alte 30 de țări care se susțin reciproc.Rușii nu pot face față armatei Ucrainei, ajutați de coreeni, ceceni, belaruși, iar în fața unei armate NATO, chiar și fără americani, nici nu se pune problema.
Dacă ar fi lăsați să ia Ucraina, sunt șanse să atace apoi o țară NATO, așa că e important să susținem în continuare Ucraina, inclusiv cu trupe deoarece Ucraina luptă cu rușii și ca să nu fim nevoiți apoi să luptăm noi.Am învinge Rusia cu ajutorul NATO, chiar și fără SUA, însă cred că e mai bine să nu ne cadă nouă bombe și doar să trimitem ajutor ca ucrainenii să se lupte cu ei și să sufere infernul ăsta ( și da, știu că sună cinic, imoral, însă asta e cea mai bună variantă în momentul ăsta).
Nu se va intampla asta! Foarte posibil sa ceara sa nu mai intre alte țări in NATO dar in rest nu se va mai intampla asta! Eu nu pricep de ce nu se mulțumește Rusia cu teritoriile pe care le are, este cea mai mare țară
Nu cred ca s-a discutat despre asta, rusii nici nu au ce oferi in schimb si nici nu are fi posibil. Dar cred ca americanii isi vor retrage o buna parte din treupele din Europa, nu din cauza rusilor, doar asa, sa nu mai cheltuie bani cu ele si pentru a diviza Europa, o Europa slabita ar fi si un avantaj economic pentru americani.
Nu avem de unde sa stim ce s-a discutat.Ne multumim doar cu declaratiile oficiale ale participantilor.
Im presa mai apar si tampenii de la ziare de doi bani si ziaristi expirati care cersesc atentie.
Discutiile de unde? :(
Eu stiu ca rusii si americanii s-au intlnit la Riad, in Arabia Saudita.
https://www.google.com/......57m/data=! 3m1! 1e3! 4m6! 3m5! 1s0x3e2f03890d489399:0xba974d1c98e79fd5! 8m2! 3d24. 7135517! 4d46. 6752957! 16zL20vMGRsbV8? entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDIxOS4xIKXMDSoASAFQAw%3D%3D